- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γρηγόρης Βαλτινός: Η υποκριτική, η γνωριμία με τη σύζυγό του και τι τον ενοχλεί περισσότερο
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Για τη ζωή, το θέατρο, τον έρωτα και τη στάση του απέναντι στον ναρκισσισμό μίλησε με ειλικρίνεια ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Για τη ζωή, το θέατρο, τον έρωτα και τη στάση του απέναντι στον ναρκισσισμό μίλησε με ειλικρίνεια ο Γρηγόρης Βαλτινός, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναπόλησε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και μοιράστηκε προσωπικές πτυχές της ζωής του, εξηγώντας πως μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο, δίνει πλέον προτεραιότητα στην εσωτερική ισορροπία και στην αποφυγή της τοξικότητας. Όπως είπε, δεν αντέχει τους ανθρώπους που «καβαλούν το καλάμι», γιατί γίνονται δυσάρεστοι για τους γύρω τους — κάτι που ο ίδιος δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει.
Μιλώντας για το θέατρο, ο Γρηγόρης Βαλτινός τόνισε πως από την αρχή μπήκε σε αυτόν τον χώρο για να «πάρει» και όχι για να «δώσει». «Είχα ανάγκη να μάθω, να γνωρίσω, να εξελιχθώ μέσα από την τέχνη. Αν μέσα από αυτήν τη διαδικασία κερδίσει και ο θεατής, ακόμα καλύτερα», είπε. Αναφερόμενος στη μακρά του πορεία, εξήγησε πως τα πρώτα είκοσι χρόνια στο θέατρο είναι περίοδος μαθητείας και εσωτερικής πάλης, όπου ο ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος με τις ανασφάλειες και τον εγωισμό του.
Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και για τον ναρκισσισμό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «την ανάγκη κάποιου να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο». Όπως σημείωσε, πίσω από αυτή την τάση κρύβεται συχνά ανασφάλεια που μετατρέπεται σε υπερβολικό εγωκεντρισμό. «Ένας ναρκισσιστής ζητά συνεχώς προσοχή, νιώθει πιο άξιος από τους άλλους και θέλει να τον φροντίζουν», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τον έρωτα, ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε με χιούμορ ότι ποτέ δεν υπήρξε καρδιοκατακτητής. «Ήμουν πάντα το θύμα της καρδιάς μου», παραδέχτηκε, θυμούμενος τα πρώτα του εφηβικά σκιρτήματα και μια παλιά του γειτόνισσα, με την οποία ξεκίνησε σχέση αλλά δεν της ξαναμίλησε ποτέ από ντροπή. Για τη σύζυγό του, Εύα Μπίθα, με την οποία είναι μαζί 36 χρόνια, είπε πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη του πήρε συνέντευξη και χάλασε το κασετόφωνό της — ένα περιστατικό που ακόμη θεωρεί «μοιραίο».
Τέλος, μιλώντας για τον χρόνο που περνά, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν τον απασχολεί η φθορά, παρά μόνο η υγεία του. «Ξέρω ότι θα γεράσω, θα χαλάσω, και το αποδέχομαι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι καλά. Όταν φεύγουν οι μεγαλύτεροι, καταλαβαίνεις ότι έρχεται η σειρά σου — κι αυτό δεν με φοβίζει, με κινητοποιεί να ζήσω περισσότερο και να αφήσω κάτι πίσω μου», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Όσα είπε στην επιστροφή της στη σκηνή μετά την ακύρωση συναυλιών
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αθέατες πτυχές από εκείνη την ημέρα που στάθηκε όλος ο κόσμος στο πλευρό του
Όσα βίωσε η ηθοποιός όταν ήταν 18 ετών
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Όταν έγινα παππούς, νοηματοδοτήθηκε η ζωή μου ξανά»
«Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι» είπε η ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο συνάδελφος του Μιχάλη Μόσιου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πέθανε εγκαταλελειμμένος από την οικογένειά του
Η δημοσίευση συγκέντρωσε γρήγορα πλήθος σχολίων και likes
«Μπαμπά, η απώλειά της θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά το να σε έχω δίπλα μου κάνει αυτό το βάρος λίγο πιο εύκολο να το κουβαλάω. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα ο ήρωάς μου»
«Σε εμένα αυτά να ξέρετε, κύριε υπουργέ, δεν περνάνε»
«Δημιουργεί ένα περιβάλλον τέτοιο που θέλεις να γυρίσεις σπίτι»
Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη
«Μου λείπουν τα κορίτσια από τις Τρεις Χάριτες...» εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.