- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλέκος Συσσοβίτης για τη μητέρα του: Πήγαινα από μωρό μαζί της στους γιατρούς - Το Αλτσχάιμερ είναι δύσκολο
«Η μητέρα μου ήταν όλη μου η ζωή»
Αλέκος Συσσοβίτης για τη μητέρα του: Πήγαινα από μωρό μαζί της στους γιατρούς - Το Αλτσχάιμερ είναι δύσκολο
O Αλέκος Συσσοβίτης έδωσε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα της σειράς Porto Leone, όπου υποδύεται τον «Καπετανάκο», μίλησε για τον ρόλο του, ενώ έκανε και μια σπάνια αναφορά στη μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.
«Είναι ωραίο αν είσαι τρυφερός και γλυκός άνθρωπος να σου δίνουν το δικαίωμα να εκφράσεις και την άλλη σου πλευρά. Αν είσαι ένας καλός άνθρωπος, ωραίο είναι να κάνεις και έναν κακό άνθρωπο. Αυτός ο ονομαζόμενος κακός δεν είναι μόνο αυτό και θα το δούμε. Έχει μια αδυναμία, όπως κάθε θνητός. Θα το δούμε από την αρχή. Μιλάμε για την Τρούμπα του ’64. Διάβασα τι σημαίνει Τρούμπα», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.
«Γίνεται σκληρός για να προστατεύσει την οικογένειά του. Η οικογένεια για τους Μανιάτες είναι υψηλά. Βάζει κάποιες αξίες ψηλά, το όνομά του και την οικογένειά του. Αυτός ο ονομαζόμενος κακός δεν είναι μόνο κακός. Στην αρχή θα τον συμπαθήσουμε. Θα δούμε στην πορεία… γιατί αλλάζουν οι ρόλοι. Θα χάσει τον γιο του. Επειδή όλοι μας κουβαλάμε έντονο παρελθόν από ην οικογένειά είναι σημαντικό να δούμε τι σημαίνει παιδί και γόνος για έναν άνθρωπο», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο Αλέκος Συσσοβίτης.
Αναφερόμενος στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή από Αλτσχάιμερ, ο Αλέξος Συσσοβίτης είπε: «Δεν υπάρχει πιο δυνατό πράγμα. Η μητέρα μου πήγαινε στους γιατρούς και εγώ από μωρό παιδί πήγαινα μαζί της. Δεν είναι δυνατόν μέσα από τη μεγάλη αγάπη που είχα να μπορέσω να κόψω αυτό το συναίσθημα και να κάνω τη δική μου πορεία στην Αμερική. Δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Δηλαδή και η μητέρα μου η ίδια το προκάλεσε. Το Αλτσχάιμερ είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο είναι και για εκείνον που τον φροντίζει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα λόγια αγάπης για τον ηθοποιό και τα δύο της παιδιά
«Πιστεύω ότι κανένας δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν κάποιος άλλος»
Η μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο, θα έκλεινε σήμερα τα 56 της χρόνια
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής
«Αυτό το σώμα έχω και με αυτό θα κυκλοφορώ»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα και Νίκη Σκιαδαρέση συγκινημένοι στον γάμο της Όλγας
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Η ανάρτηση του τραγουδιστή από τις καλοκαιρινές του διακοπές
Η αποκάλυψη του τραγουδιστή
Ο γνωστός stand-up κωμικός μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του και τα υβριστικά σχόλια στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.