- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Η ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση του εγκλεισμού του τραγουδιστή
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Το βράδυ του Σαββάτου, η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη τοποθετήθηκε, σχετικά με τον εγκλεισμό του τραγουδιστή στο «Δρομοκαΐτειο», μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου.
Στην ανακοίνωση, η οικογένεια υπογραμμίζει πως προτεραιότητά της είναι η υγεία, η ασφάλεια και η ζωή του καλλιτέχνη.
Η ανακοίνωση της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη
«Για εμάς την οικογένεια του Γιώργου, αξία έχει η υγεία, η ασφάλεια και η ζωή του. Οτιδήποτε άλλο, δεν μας αφορά, δεν μας αγγίζει, δεν το προσεγγίζουμε. Σίγουρα δε, δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο αντιδικίας».
«Όταν εκλείψει ο κίνδυνος για τη ζωή του, μπορεί ο οποιοσδήποτε τρίτος να κάνει δηλώσεις, να εκφράσει θέσεις και να υποστηρίξει οτιδήποτε θεωρεί ότι θα τον καταστήσει οικείο και αγαπητό».
Μαζωνάκης: Χωρίς τη συγκατάθεσή μου ο εγκλεισμός στο ψυχιατρείο - Η δήλωση μέσω του δικηγόρου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει μέσω του δικηγόρου του ότι ο εγκλεισμός του σε δημόσια ψυχιατρική κλινική έγινε εν αγνοία του, κατηγορώντας παράλληλα μέλη της οικογένειάς του ότι «τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί» επειδή ετοιμαζόταν, στις αρχές Σεπτεμβρίου, να καταθέσει μηνύσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη: «Εξ ονόματος του εντολέα μου Γιώργου Μαζωνάκη, σας δηλώνω ότι ο προσωρινός εγκλεισμός μου σε δημόσια δομή, έγινε εν αγνοία μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Ξαφνικά σήμερα το πρωί, γυρνώντας από το πρωινό μου μπάνιο στο σπίτι μου, με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη και συγκεκριμένα ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας που μου ζήτησε να με μεταφέρει κατόπιν εισαγγελικής εντολής σε δημόσια ψυχιατρική δομή για εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον νόμο, όταν ένα ή περισσότερα πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος Α και Β βαθμού, υποβάλουν αίτημα στον εισαγγελέα ότι συγγενικό τους πρόσωπο χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας γιατί πάσχει από ψυχική διαταραχή, τότε ο εισαγγελέας διατάσσει την προσωρινή μεταφορά του φερόμενου ως ασθενή σε δημόσια ψυχιατρική δομή.
Επειδή με τύλιξαν κυριολεκτικά σε μία κόλλα χαρτί πρόσωπα του στενού μου οικογενειακού περιβάλλοντος με τα οποία έχω δικαστική διένεξη και ετοιμαζόμουν αρχές Σεπτεμβρίου να καταθέσω μηνύσεις για σοβαρά ποινικά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Επειδή η μεθόδευση και η κατασκευή της εις βάρος μου διαμορφωμένης κατάστασης έγινε σήμερα παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με δεδομένο ότι είναι αύριο αργία και μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.
Εκφράζω την αγανάκτησή μου για την άθλια, κακόβουλη και μεθοδευμένη προσπάθεια για τη φυσική μου εξόντωση με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους συμφερόντων. Ο Ναπολέοντας έλεγε: "Νικητής δεν είναι αυτός που αρχίζει τον πόλεμο, αλλά αυτός που επικρατεί."
Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Είμαι υγιής, ακμαίος και δυνατός.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος,
Γιώργος Β. Μερκουλίδης,
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω».
Η ανακοίνωση του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη ήρθε καθώς εισήχθη σήμερα (14/8) νωρίς το μεσημέρι σε ψυχιατρική κλινική κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Η ανάρτηση του τραγουδιστή από τις καλοκαιρινές του διακοπές
Η αποκάλυψη του τραγουδιστή
Ο γνωστός stand-up κωμικός μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του και τα υβριστικά σχόλια στα social media
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Ελλάδα
Ο ηθοποιός βρέθηκε κοντά στα παιδιά και άκουσε τις ιστορίες τους
«Πάμε για νέα θεραπεία», έγραψε στα social media και χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο
Η ανάρτηση του σχεδιαστή μόδας ανήμερα των γενεθλίων του
Τα λόγια αγάπης της τραγουδίστριας
Η ηθοποιός έπαιξε στη Χίο, αφιερώνοντας την παράσταση στη Χιώτισσα μητέρα της
Η απάντηση της δισκογραφικής για την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Η ανακοίνωση περί «μη τήρησης δεσμεύσεων» και «λογαριασμού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.