- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Δάφνη Καραβοκύρη περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει το τελευταίο εξάμηνο - «Μού στέλνει συνεχώς την τοποθεσία του αυτοκινήτου μου»
«Ίσως σου έχουν βάλει κοριό...» της είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης
Η Δάφνη Καραβοκύρη δέχεται απειλές για τη ζωή της
Θύμα cyberstalking είναι η δημοσιογράφος και podcaster, Δάφνη Καραβοκύρη.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» του Ant1, η Δάφνη Καραβοκύρη περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει το τελευταίο εξάμηνο, καθώς ένας άγνωστος της στέλνει φωτογραφίες με τις τοποθεσίες όπου παρκάρει το αυτοκίνητό της, γνωρίζοντας τα βήματά της.
Δάφνη Καραβοκύρη: Μου ήρθε ειδοποίηση ότι κάποιος μπήκε στο κινητό μου
«Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου από ανώνυμους στα social media, ότι “ξέρουμε πού μένεις”, ότι “θα σου κάνουμε το ένα ή το άλλο”, και, μάλιστα, το τελευταίο εξάμηνο έχω έναν άνθρωπο ο οποίος μου στέλνει συνεχώς την τοποθεσία του αυτοκινήτου μου, με τις πινακίδες μου, ότι “σε είδα, είσαι εκεί”. Δεν έχω κάνει τίποτα, γιατί δεν έχω νιώσει φόβο, γιατί δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω», είπε αρχικά στην εκπομπή η Δάφνη Καραβοκύρη και πρόσθεσε: «Τρόμαξα τις προάλλες που μου ήρθε ειδοποίηση ότι κάποιος μπήκε στο κινητό μου και άλλαξα όλους τους κωδικούς μου. Ήθελα να ρωτήσω τον κ. Σφακιανάκη, αν κάποιος μπει στο κινητό μου, μπορεί να μπει σε όλες τις πληροφορίες που έχω σε αυτό;»,.
«Μου έχουν κοπεί τα πόδια τώρα που μου το λέτε. Τι μπορώ να κάνω; Αφού είναι κάποιο ανώνυμο προφίλ, μου στέλνει φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου όπου είναι σταθμευμένο», ρώτησε η Δάφνη Καραβοκύρη τον πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλη Σφακιανάκη, που βρισκόταν επίσης στην εκπομπή, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν αποκλείεται κάποιος να της έχει βάλει κοριό.
«Όταν κάποιος σου στέλνει μήνυμα ότι “το αυτοκίνητό σου είναι εκεί” είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Θα πρέπει να ελέγξεις το αυτοκίνητό σου, σίγουρα έχει κάποιον κοριό. Ξέρει πού είσαι, έρχεται, βγάζει φωτογραφία του αυτοκινήτου σου και σου τη στέλνει», είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός
«Είχε καρκίνο. Ήταν δυο χρόνια δύσκολα»
Μέσα σε μια δεκαετία έχασε τον παππού της, τη μητέρα της, τη γιαγιά της, τον σύντροφό της και τον πατέρα της
Η συνεργασία μαζί της και η τελευταία φορά που την είδε
Τι αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της και τι ζητάει πλέον για την ανήλικη κόρη τους
Στόχος επίθεσης το μαγαζί στη Λευκωσία - Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών
Τι είπε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση για τη ζεστή σχέση με τους γονείς του
Η ηθοποιός αποκαλύπτει την απομόνωση για τον ρόλο και τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία
Και το «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη δύσκολη επταετία που βίωσε
«Υπήρχε μια κανιβαλιστική διαδικασία»
«Πάντα έλεγα ότι κατάγομαι από τους Αγίους Σαράντα»,
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ηθοποιός έδωσε «το παρών» στην ετήσια εκδήλωση του μουσικού στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.