- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είμαι 63 ετών, δε θέλω σε επτά χρόνια να μην μπορώ να περπατήσω
«Έχω επενδύσει στην προσωπική μου ζωή και στην τέχνη μου»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είμαι 63 ετών, δε θέλω σε επτά χρόνια να μην μπορώ να περπατήσω
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», όπου και μίλησε για τη συνειδητή επιλογή του να ξεκινήσει γυμναστήριο και πως η υποκριτική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και με τα χρόνια γίνεται δεύτερη φύση του.
«Έχω επενδύσει στην προσωπική μου ζωή με τη γυναίκα μου και στην τέχνη μου. Δεν έχω επενδύσει σε καταθέσεις στις τράπεζες. Όταν μπορώ και έχω τα χρήματα, αγοράζω κάτι ακριβό, γιατί πραγματικά μπορώ να ζήσω και με τα λίγα», είπε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Η ηθοποιία είναι η ίδια μας η ζωή και, αν την κάνεις πολλά χρόνια, γίνεται δεύτερη φύση. Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε αν κουράζομαι. Πλέον, στη ζωή μου έχω βάλει και το γυμναστήριο, κάνω βάρη.
»Πίστευα ότι αν έβαζα στο πρόγραμμα τη γυμναστική, θα κουραζόμουν πιο πολύ. Κι όμως, ξεκουράζομαι. Είμαι 63 ετών, σε επτά χρόνια γίνομαι εβδομήντα. Δεν θέλω σε επτά χρόνια να μην μπορώ να περπατήσω ή να έχω πρόβλημα με τη μέση μου».
Μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ευχήθηκε ο κόσμος να στραφεί και πάλι στην ανάγνωση βιβλίων. «Μακάρι να ξαναγυρίσουμε στη μελέτη των βιβλίων. Το έχω παρατηρήσει και σε μένα: όταν μπαίνω μέσα στις μελέτες, αυτομάτως αρχίζω και ταξιδεύω και φτιάχνω δικές μου εικόνες. Δεν έχω καμία τεχνολογία να μου πλασάρει κάποια εικόνα, αυτό με ηρεμεί. Δεν εξαρτώμαι από την τεχνολογία», σχολίασε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.