- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
Ναταλία Γερμανού σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήμουν υποστηρικτική απέναντι σου
Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για την συνεργασία τους στο παρελθόν


Ναταλία Γερμανού σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήμουν υποστηρικτική απέναντι σου
Μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (05.07.2025) στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», με πρωταγωνίστριες τη Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Οι δύο πρώην συνεργάτιδες είπαν αλήθειες για το παρελθόν τους και τη δύσκολη συνεργασία που – όπως παραδέχτηκαν – είχαν. Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε on air ότι δεν φερόταν πάντα καλά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Θέλω να πω κάτι, το οποίο έχω πει και χωρίς να είναι η Κωνσταντίνα παρούσα. Δεν ξέρω αν στο είχαν μεταφέρει ή αν είχε τύχει να το δεις, για τα χρόνια εκείνα. Δηλαδή τη μια χρονιά που μοιραστήκαμε μαζί στο "Μες στην καλή χαρά", ήταν μια χρονιά ζορισμένη για όλους μας. Εγώ προσωπικά, το λέω και δημόσια, δεν αισθάνθηκα ότι φερόμουν πάρα πολύ καλά στην Κωνσταντίνα τότε» υπογράμμισε αρχικά η Ναταλία Γερμανού για να συμπληρώσει, λίγο αργότερα, τα εξής.
«Επειδή, ας πούμε, είχε έρθει για πρώτη φορά, στην αρχή με έναν μικρό ρόλο και μετά ο ρόλος σου μεγάλωνε, ίσως θα έπρεπε ως αρκετά χρόνια μεγαλύτερη σου να έχω αντιληφθεί ότι πολλά πράγματα ήταν άμυνα και φόβος. Θυμάσαι εκείνο το περιστατικό που σου λέω «να σου πασάρω τη στήλη της μόδας» και μου λες «όχι, δεν χρειάζεται, σηκώνομαι να πάω να την κάνω». Σου λέω εγώ τότε «εντάξει» και κάνω μια χειρονομία που έπαιξε μετά παντού σαν ότι «η μία δεν αντέχει την άλλη» ή ότι «εγώ δεν αντέχω την Κωνσταντίνα». Θέλω να πω, λοιπόν, ότι ήμουν αρκετά χρόνια μεγαλύτερη από την Κωνσταντίνα».
«Ήσουν φοβισμένη και, επειδή ο φόβος μας βγαίνει με διάφορους τρόπος, θέλω να το πω για να μην μείνει πια η εντύπωση στον κόσμο ότι "όλος ο κόσμος ήμασταν τα θύματα αυτού του κοριτσιού». Λίγο να ηρεμήσουμε, θέλω να το χαλαρώσουμε αυτό το πράγμα. Αν εξαιρέσουμε τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Θέμη Γεωργαντά, που κρατούσαν πολύ ήρεμες και γλυκές αποστάσεις, εγώ δεν θεωρώ ότι ήμουν ούτε γλυκιά ούτε υποστηρικτική απέναντι σου εκείνη την πρώτη χρονιά" συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού για την καλεσμένη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα του Alpha.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έχω επενδύσει στην προσωπική μου ζωή και στην τέχνη μου»
«Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα ξαναμιλήσω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά από εκείνον»
«Είναι υπέροχο πράγμα το παιδί να κάνει αυτό που του αρέσει»
Η ηθοποιός κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε μικρή ηλικία
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Οι μακροσκελείς αναρτήσεις της
Η ηθοποιός πέθανε τον περασμένο Μάρτιο στα 61 της χρόνια από καρκίνο
Η ανάρτηση του τραγουδιστή που ανησύχησε τους θαυμαστές του
Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε μακριά από τα φώτα το σοβαρό πρόβλημα υγείας του
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αποτελούσαν το δίδυμο των «κακών» στην επιτυχημένη σειρά
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο «Παρά Πέντε»
Αγχωμένος κατά τον τοκετό δήλωσε ο Γρηγόρης Μόργκαν
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Η ανάρτηση μετά την απόφαση του Εφετείου για τις δύο απόπειρες βιασμού
Η δήλωση της ηθοποιού μετά την ενοχή του κατηγορούμενου στο Εφετείο
«Όταν μένεις έγκυος νομίζουν στη δουλειά μας ότι είσαι κάτι σαν ανάπηρος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.