- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στάθης Αγγελόπουλος: Να μας αφήσει στην ησυχία μας - Όσα είπε ο τραγουδιστής για την πρώην σύζυγό του
Αναβολή για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
Ο Στάθης Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την εκδίκαση του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας
Αναβολή για τις 15 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη.
«Είναι στενάχωρα όσα έχουν συμβεί, έχει καταλάβει η πρώην σύζυγός μου τι κακό μου έχει κάνει, επαγγελματικά και ψυχολογικά», δήλωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες, επαναλαμβάνοντας: «Δεν έχω σηκώσει χέρι στην πρώην σύζυγό μου».
«Δεν την έχω χτυπήσει, δεν έχω σηκώσει χέρι πάνω στη Μαρία, και ο Μανώλης το αποκλείει και η ίδια το είπε στην πρώτη της κατάθεση εδώ στο δικαστήριο ότι "δεν έχει σηκώσει χέρι πάνω μου", το έχει πει. Εάν έχει πάει στον Ευαγγελισμό θα υπάρχουν δικαιολογητικά, ιατρικά έγγραφα. Στο επόμενο δικαστήριο θα τα προσκομίσουν. Εγώ αμφιβάλλω γενικώς, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι η Μαρία, όπως και η οικογένεια της», δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα.
Μάλιστα, ανέφερε: «25 χρόνια έχω το βάρος της Μαρίας και να με αφήσει κι εμένα και τον γιο μου στην ησυχία μας. Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει κοινοί γνωστοί με τη Μαρία και μου έχουν πει το εξής ότι η Μαρία απαιτεί χρήματα. Δεν την ακούμπησα, δεν τη χτύπησα. Το πρόβλημα της είναι αυτό. Θέλει χρήματα, έχει ανάγκη από χρήματα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο», αναφέρει στο story του
«Οι φίλες μου, είτε παντρεμένες είτε ελεύθερες, νομίζουν ότι κι εγώ είμαι ο άντρας τους»
O άτυχος παίκτης του Survivor δημοσίευσε φωτογραφίες από το Μαϊάμι
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έπασχε από ανηδονία
Γιατί βρίσκεται στο Ασκληπιείο
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H δύσκολη περίοδο που έζησε εξαιτίας της εξάρτησης του πατέρα του
«Αν για κάτι στενοχωριεάμαι αναδρομικά είναι για τις ώρες που έμεινα μακριά από τα παιδιά μου»
«Τα έβλεπες όλα…το ξέρω… αν έκανα κάποιο λάθος,συγχώρεσέ με, Γωγούλα μου»
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις προτάσεις που δεν δέχεται
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.