- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κατερίνα Καινούργιου: Ο πατέρας μου δεν έχει γνωρίσει τον Παναγιώτη, μπορεί να τον προσβάλλει
Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γονείς της και την οικονομική στήριξη που τους παρέχει
Η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση με τον πατέρα της και την οικονομική στήριξη που τους παρέχει
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο νέο Podcast του καλού της φίλου και μελλοντικού κουμπάρου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου, για την προσωπική της ζωής και τα επαγγελματικά της. Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, τον επικείμενο γάμο τους, αλλά και για το αν οι γονείς της έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της.
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο πατέρας της δεν έχει γνωρίσει ποτέ κανέναν σύντροφό της. Μάλιστα, η μητέρα της είναι εκείνη που έχει συναντήσει τον Παναγιώτη. «Φαντάζομαι, πως χαίρονται οι γονείς μου που παντρεύομαι. Ο πατέρας μου είναι λίγο δύσκολος άνθρωπος, είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος. Και επειδή έχει περάσει και αρκετές δυσκολίες στη ζωή του, σέβομαι τη δύσκολη προσωπικότητά του. Σκέψου, ότι δεν έχει γνωρίσει τον Παναγιώτη, γενικώς δεν έχει γνωρίσει συντρόφους μου. Πάντα κάτι του φταίει. Είναι ο μπαμπάς μου και επειδή υπάρχει περίπτωση να προσβάλλει τον Παναγιώτη ή να τον κάνει να νιώσει άβολα ή να μην είναι όσο γλυκός θα ήθελα, προτιμώ να υπάρχει μια απόσταση. Να πηγαίνω να βλέπω εγώ τους γονείς μου. Η μητέρα μου έχει πολύ καλή σχέση με τον Παναγιώτη. Επικοινωνώ με τον μπαμπά μου, αλλά η σχέση είναι πιο αποστασιοποιημένη».
Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει χρειαστεί να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, έχοντας ένα άγχος παραπάνω στην καθημερινότητά της για το πώς θα πρέπει να ανταποκριθεί. «Συνειδητά βοηθάω τους γονείς μου, τον αδερφό μου. Είναι βάρος και καλό και κακό. Να είμαι καλά, να εργάζομαι γιατί πρέπει να καλύψω τα πάντα οικονομικά για τη μητέρα μου, τα πάντα οικονομικά για τον πατέρα μου. Ξέρεις οι γονείς μου πέρασαν μια πολύ δύσκολη φάση, έχασαν τα πάντα. Αναγκάστηκα να μπω σε διαδικασία να σώσω σπίτι από πλειστηριασμό για να έχουν κάπου να μείνουν. Να τους βοηθήσω να βγάλουν τις συντάξεις τους, να βοηθήσω τον αδελφό μου. Κάποιοι γονείς το θεωρούν δεδομένο. Η μητέρα μου, ξέρω, ότι είναι πολύ ευγνώμων, ο πατέρας μου θεωρεί δεδομένα κάποια πράγματα. Είμαστε οι γονείς σου, όπως ήμασταν δίπλα σου και εσύ θα μας στηρίξεις στα δύσκολα. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό που είμαι τώρα, όμως πρέπει σε κάποια φάση της ζωής μας να κάνουμε στην άκρη και τους γονείς και τα αδέλφια και να κοιτάς τον εαυτό σου. Καλή η δουλειά, να καλύπτω τους γονείς μου, τα δάνεια, τα σπίτια αλλά πρέπει να κοιτάξω και εμένα».
Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καινουργίου για τη σχέση με τους γονείς της στο 24ο λεπτό του βίντεο:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νεαρή παρουσιάστρια και ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και αποθεώνει το γυναικείο σώμα, χωρίς φίλτρα και φορετή ντροπή
Η συγκίνηση του τραγουδιστή σε τηλεοπτική του συνέντευξη
«Εκείνη η περίοδος ήταν μια μαύρη τρύπα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μάχη του με τον καρκίνο
Αποκαλυπτική η πεθερά του τραγουδιστή
Οι δημοσιογράφοι ίσως περίμεναν διαφορετική αντίδραση λόγω της φιλικής τους σχέσης
«Επικοινωνεί και είμαστε σε ένα στάδιο που πάει καλά» σημειώσε ο ηθοποιός
Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Όταν η ελληνική καριέρα «κατάπιε» ένα δυνατό ξεκίνημα στο εξωτερικό, για το οποίο, βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά
«Η Άννα Βίσση ανέχεται αυτές τις χυδαιότητες, δεν μπορεί να επικαλεστεί ούτε άγνοια ούτε αθωότητα»
Η έκπληξη που της έκαναν σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη
«Κατάλαβα ότι τα σημαντικά είναι αλλού, βλέπω τους ανθρώπους μου με περισσότερη αγάπη» εξομολογείται ο ηθοποιός
Ήταν κάτι που ειπώθηκε στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Όσο έχω φωνή» που εστίαζε στη ζωή και την καριέρα της
Οι δύο φίλες, συνεργάτιδες και κουμπάρες σε ένα διάλειμμα μετά τη θύελλα
Η ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
Τι αποκάλυψε για τον πατέρα του
Ο ίδιος έδιωξε τους ελεγκτές - Το έγγραφο κοινοποιήθηκε ηλεκτρονικά
Η ανάρτηση του ηθοποιού και η απάντηση της πρώην βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.