- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέμος Μπεγνής: Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία»
Μέμος Μπεγνής: Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
Την άποψή του για την απιστία σε μία σχέση αλλά και τη συμβίωση των ζευγαριών εξέφρασε ο Μέμος Μπεγνής.
Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, σημειώνοντας ότι ίδιος δεν πιστεύει στην απιστία, και προσθέτοντας ότι, και να συμβεί, «δεν έγινε και κάτι».
Ο Μέμος Μπεγνής, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day», εμφανίστηκε υπέρμαχος του να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες δύο σύντροφοι, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ πολιτισμένο και νομίζω ότι αναζωπυρώνει μια σχέση».
«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία, το έχω πει 100 χιλιάδες φορές, μη λέμε τα ίδια. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, οπότε και κάποια φορά να συμβεί, δεν έγινε και κάτι, μην τρελαθούμε. Και με το ίδιο πρόσωπο σε μια μακροχρόνια σχέση να είσαι, κάποια στιγμή θα συμβεί. Δεν μπορεί να μη συμβεί, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον. Μπορεί να με βρίσουν, αλλά εγώ αυτό πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.
«Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Θέλω και εγώ να κοιμηθώ μόνος μου βρε παιδί μου, στο κρεβάτι μου, ή να μην έχω στο σπίτι κανέναν. Μου αρέσει αυτό εμένα, είναι πολύ πολιτισμένο και νομίζω ότι αναζωπυρώνει μια σχέση. Όταν σου λείψει, θέλεις περισσότερο μετά. Οπότε είναι καλό να κοιμάσαι ξεχωριστά. Όχι πάντα. Αλλά κάποιες φορές, εγώ το επιζητώ», πρόσθεσε ο ίδιος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.