- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναστάσιος Ράμμος: Δεν ήξερα ότι έχω αυτό το πρόβλημα, εγώ νόμιζα πως όλα είναι καλά
«Πλέον έχω κινητό με πλήκτρα» - Η συνέντευξή του στο Στούντιο 4
Αναστάσιος Ράμμος: Η συνέντευξή του στο Στούντιο 4 - Δεν ήξερα ότι έχω αυτό το πρόβλημα, εγώ νόμιζα πως όλα είναι καλά
Ο Αναστάσιος Ράμμος έδωσε σήμερα (2.04) συνέντευξη στο Στούντιο 4. Ο τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της ζωής που ταλαιπωρήθηκε σε συναισθηματικό επίπεδο και τη διέξοδο που κατάφερε να βρει.
«Μου αρέσει να συζητάω με τους άλλους και να μην κρύβω αυτό που είμαι. Μοιράζοντας κάτι που με απασχολεί, με βοήθησε μέσα μου. Όταν είσαι καθαρός στον εαυτό σου και απέναντι στους άλλους. Η μαύρη περίοδος της ζωής μου που ήμουν μόνος μου με τα συναισθήματά μου, εκεί δεν ήξεραν όλοι το πώς περνούσα. Εκεί είχε άλλη τροπή μετά η κατάσταση», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.
Ο τραγουδιστής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν θα ήθελα να φέρω ξανά στην επιφάνεια το τι συνέβαινε τότε, αλλά είναι κάτι που το δουλεύω καθημερινά, είναι κάτι που ξεπερνιέται και πλέον δεν είμαι μόνος.
Δηλητηριάζεσαι μέσα σου και δεν ξέρεις ότι έχεις κάτι. Δεν ήξερα ότι έχω αυτό το πρόβλημα, εγώ νόμιζα πως όλα είναι καλά και ότι μπορώ να ζω και να κοντρολάρω τα πάντα στην καθημερινότητά μου. Το να νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο, είναι τεράστιο λάθος».
Ο Αναστάσιος Ράμμος ανέφερε σε άλλο σημείο: «Έφτασα σε πνευματικό, ψυχικό και συναισθηματικό πάτο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο και πρέπει να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι δεν πάει άλλο, πρέπει να κάνω κάτι, να αλλάξω τη ζωή μου».
«Έχω social, αλλά τα διαχειρίζεται η εταιρεία. Όλη την ώρα σκρόλαρα, έλεγα ότι θα χάσω επικοινωνία με τον κόσμο. Εδώ και 1,5 χρόνο κάνω αποχή, έκοψα και το τσιγάρο πρόσφατα. Πλέον έχω κινητό με πλήκτρα με τον κλασσικό ήχο κλήσης που είχαμε όλοι παλιά», αποκάλυψε κλείνοντας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θέλω τα παιδιά να μην νιώθουν κατώτερα από αυτό που πραγματικά είναι» ε πρόσθεσε ο ηθοποιός
Τι συνέβη ανάμεσα στην ηθοποιό και τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό
Θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες για την Αμερική
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν
Τι είπε για τον τραγούδι της Κύπρου
«Η βασκανία υφίσταται, να μαλώσουμε τις ξεματιάστρες με τις χαζοευχές», είπε μεταξύ άλλων
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
Τι συνέβη τις προηγούμενες μέρες
Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο
Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 1998
Κλειστή τελετή στην Αμφίκλεια με στενούς φίλους, συγγενείς και τρεις νονούς δίπλα στο ζευγάρι
Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ο γάμος θα γίνει στην Πάρο...
Όσα είπε για τον Akyla
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ηθοποιός της σειράς μοιράστηκε ένα backstage στιγμιότυπο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.