- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κωνσταντινίδου: Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει τις μνήμες που έχω με την Καίτη Κωνσταντίνου
«Δεν πήγα να την χαιρετήσω, δεν έχω δει ότι έφυγε» εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου
H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον θάνατο της καλής της φίλης, Καίτης Κωνσταντίνου.
«Ήμασταν φίλοι και παίζαμε μπιρίμπα. Την ημέρα που έφυγε ήταν τα γενέθλιά μου. Καταρχάς, επειδή εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη σε πρόβα τζενεράλε, δεν πήγα να τη χαιρετήσω στο χωριό. Ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα. Δεν έχω δει ότι"«έφυγε", είναι μέσα μου η Καιτούλας μας», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντίνου και συνέχισε: «Είναι δύσκολο πολύ, αλλά από την άλλη θα πω ότι κανείς δεν μπορεί να μου πάρει αυτές τις μνήμες που έχω εγώ με την Καίτη. Είναι πολύτιμο. Είναι σοκ».
Σε άλλο σημείο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συμπλήρωσε: «Αν δεν είχα κάνει όλα αυτά που έχω κάνει κι έχω μαλακώσει με αυτό το θέμα, θα ήταν πολύ ζόρι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πιστεύω ότι οι πράξεις κι ο τρόπος που ζούμε οδηγεί στο πότε θα πούμε γεια. Μένουμε όσο θέλουμε γιατί εγώ πιστεύω ότι έχουμε κάνει ήδη το σχέδιο ζωής πριν έρθουμε. Εννοώ ότι τα πράγματα είναι προκαθορισμένα από πριν, πιστεύοντας ότι ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε. Πιστεύω στη θεωρία της μετεμψύχωσης, αλλιώς πως; Ερχόμαστε για να διορθώσουμε και να εξελίξουμε πράγματα. Είναι οι συμπαντικοί νόμοι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν αλλά και πώς αυτές τους έφεραν πιο κοντά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιθυμία του να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μιχάλη Μενιδιάτη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αν δεν είχα τον Γρηγόρη σύζυγο, θα είχα χωρίσει από τις πρώτες 40 μέρες»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Πρέπει να φύγω όσο είναι καιρός και ο νους μου αντέχει» δηλώνει ο ηθοποιός
Οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του
«Ήρθαν και με μάζεψαν για να τον αφήσω»
Η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας με αφοργή τα γενέθλιά της
Οι οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram
«Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.