- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ευγενία Μανωλίδου: Εγώ δεν θα κάνω ποτέ καριέρα, παρότι δουλεύω σκληρά
Τι δήλωσε για την πορεία της στη μουσική, για τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και για το πέρασμά της από την τηλεόραση
Ευγενία Μανωλίδου: Τι δήλωσε για την πορεία της στη μουσική, για τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και για το πέρασμά της από την τηλεόραση
Για την πορεία της στη μουσική, για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και για το πέρασμά της από την τηλεόραση μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου.
«Τα αρνητικά σχόλια δεν τα βάζουμε στο σπίτι μας, δεν μιλάμε γι’ αυτά καθόλου. Το σπίτι είναι πολύ προστατευμένο. Για κάθε άνθρωπο πρέπει το σπίτι να είναι ιερό. Τα παιδιά δεν ασχολούνται με αυτά. Ίσως οι έφηβοι αργότερα. Τα παιδιά είχαν μάθει από μόνα τους να προστατεύονται», δήλωσε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου.
«Με τον Άδωνι γνωριστήκαμε στην Ελληνική Αγωγή. Η αλήθεια είναι ότι όταν γνωριστήκαμε και μετά από λίγο καιρό, αρχίσαμε να βγαίνουμε και να μένουμε μαζί, δεν υπήρχε η πολιτική στο προσκήνιο ούτε στο παρασκήνιο καθόλου. Ξαφνικά μια ημέρα μου είπε ότι αποφάσισε να γίνει εκπρόσωπος τύπου στο κόμμα του Καρατζαφέρη.
»Κατάλαβα με τον τρόπο που μιλούσε ότι ήταν μάταιο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα ο Άδωνις να μπει στην πολιτική. Τον απέτρεψα. Ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο ίδιος, πίστευε ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει και είχε δίκιο τελικά», περιγράφει η γνωστή συνθέτρια. Εγώ τη φοβόμουν πολύ την πολιτική σκηνή και τη φοβάμαι ακόμα. Είναι δύσκολο πολύ, θέλει λεπτές ισορροπίες, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, χωρίς να υπάρχει τέτοια πρόθεση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε για την μουσική της:
«Φυσικά και μου λείπει η μουσική, όμως έχω καταφέρει να διοχετεύσω όλο μου αυτό το πάθος στα αρχαία ελληνικά, μέσα στην εκπαίδευση. Οποιοσδήποτε θελήσει να κάνει καριέρα παγκοσμίως έχει αποφασίσει να αφήσει κάποια κομμάτια πίσω του. Εγώ δεν αποφάσισα να τα αφήσω, γι’ αυτό και δεν έκανα καριέρα παγκοσμίως. Δούλεψα στο εξωτερικό, έχω βραβευτεί για τις συνθέσεις μου αλλά δε μπορούσα να αφήσω την οικογένειά μου για να ασχοληθώ με τη μουσική όσο θα της άξιζε. Αυτό απαιτεί ώρες συγκέντρωσης, ησυχίας και απομόνωσης. Δεν είναι εύκολο αλλά και σωστό να γίνεται, όταν έχεις οικογένεια. Εγώ ποτέ δεν θα κάνω καριέρα, το ξέρω, παρότι εργάζομαι πολύ σκληρά»
Τέλος, κατέληξε για το πέρασμά της από την τηλεόραση λέγοντας:
«Η τηλεόραση ήταν ένα σύντομο διάλειμμα στη ζωή μου, ασχολήθηκα μαζί της για τρία χρόνια από το 2009 ως το 2012. Μου έλεγαν ότι δεν θα φύγω ποτέ από την τηλεόραση, τους έλεγα ότι είναι απλώς ένα project. Είχα πολλά θέματα προσωπικά να λύσω και χαίρομαι που μπήκα σε μία καλή εποχή για την τηλεόραση. Έκλεισα τα κενά που είχα και, όταν ήρθε η ώρα, έφυγα όταν ακόμα με ήθελε η τηλεόραση. Τώρα έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Έφευγα αλλά με διεκδικούσε αρκετά» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια
Η δημοσιογράφος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας
«Τώρα συνειδητοποίησα ότι πήραμε μια θέση που δεν ήταν καν στα προγνωστικά. Έτσι είναι η ζωή»
Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
Η ανάρτηση της ραδιοφωνικής παραγωγού για τα σχόλια που εισέπραξε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.