Πολιτικη & Οικονομια

Βαρείς χαρακτηρισμοί από βουλευτή του Ποταμιού για την Πρόεδρο της Βουλής

«Νεόπλουτη Κατίνα» χαρακτήρισε ο κ. Φωτήλας την Ζ. Κωνσταντοπούλου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97963-196207.jpg

Σκληρή κριτική άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το επεισόδιο με τον αστυνομικό και τους δημοσιογράφους σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη. Ο κ. Φωτήλας είπε: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου, εν είδει νεόπλουτης Κατίνας, κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιεί τη θέση της και τον θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αντιπαρατεθεί με αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY