- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνοιξε το Taxisnet για υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής
Αργά το βράδυ της Πέμπτης άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου.
Για να μπείτε στην ειδική εφαρμογή ζητείται η συμπλήρωση του ΑΜΚΑ, καθώς και η επιβεβαίωση των λοιπών προσωπικών στοιχείων που είναι προσυμπληρωμένα. Προσυμπληρωμένα είναι, επίσης, τα ποσά των μισθών και των συντάξεων που εισπράχθηκαν το 2014, οι τόκοι καταθέσεων που ζητούν επιβεβαίωση ότι είναι σωστοί, όπως και τα ποσά των δόσεων που έχουν καταβληθεί για εξόφληση δανείων στις τράπεζες.
Ο φορολογούμενος μπορεί να ελέγξει, επίσης, την ορθότητα των στοιχείων των ακινήτων και των αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του και εμφανίζονται στο έντυπο Ε1. Οι επιτηδευματίες πριν συμπληρώσουν το Ε1 θα πρέπει να επιλέξουν και να συμπληρώσουν το Ε3 ή το Ε2, εάν εισπράττουν ενοίκια.
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.