- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ εναντίον της «ψεκασμένης» αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ
Γιατί ζήτησαν να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της
Το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ τάσσονται κατά της Φωτεινής Αθανασοπούλου για τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ. Ζήτησαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της καταθέτοντας αναρτήσεις της Φ. Αθανασοπούλου με τις οποίες:
• αποδέχεται τη θεωρία των ψεκασμών προτείνοντας άρθρο με τίτλο «Μας δολοφονούν από τον ουρανό» και αναφέροντας πως «εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις δεν παρατηρούνται ψεκασμοί. Για προσέξτε το».
• αναφέρει για το νέο κώδικα για την ασφάλεια των τροφίμων (Codex Alimentarius) ότι θα επιφέρει απαγόρευση των οικιακών καλλιεργειών «κάτι που, αν συμβεί, θα σημαίνει στο εξής ότι θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν αφού εμείς θα ελεγχόμαστε για το τι θα καλλιεργούμε και με τι σπόρους».
• γράφει «σας χρειαζόμαστε εδώ» αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης και στην απειλή του ότι θα εκτελεί όσους δημοσιογράφους δεν λένε την αλήθεια.
• καλεί σε εμπάργκο κατά των γερμανικών προϊόντων: «Δυστυχώς τα λέμε αλλά δεν τα κάνουμε. Το ξέρουν καλά αυτοί. Μόνο αν όλοι οι Έλληνες το κάνουν, τότε θα δει η καρ... πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».
• υποστηρίζει τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου γράφοντας: «Και πολύ καλά κάνει εθνικιστικά το Μακεδονία ξακουστή. Δεν μας χ… λέω εγώ».
• υιοθετεί ανάρτηση που υποστηρίζει ότι το κύμα των μεταναστών προς την Ελλάδα αποτελεί μέρος σχεδίου με τελικό στόχο να εποικίσουν με μουσουλμάνους τα Βαλκάνια ώστε να εξουδετερωθούν οι φιλορωσικοί ορθόδοξοι πληθυσμοί στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων.
«Η κυβέρνηση υιοθετεί τις απόψεις για σχέδιο σιωνιστικής ομάδας προκειμένου να ελέγξουν την κοινωνία;» ρώτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δρεβελέγκας. Τα στοιχεία κατέθεσαν ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Η συνεδρίαση της Επιτροπής διεκόπη προκειμένου να συμμετάσχουν τα μέλη της σε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Η δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Υπέρ μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης η πλειοψηφία - «Αγκάθι» παραμένει η ακρίβεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαφθορά
Αύριο το μεσημέρι το ραντεβού με τον Ανδρουλάκη
«Κοιμισμένοι, κολυμπάμε πάντα στα δήθεν ήρεμα νερά με την Τουρκία», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός
«Νομικά αβάσιμη κοινοβουλευτική απόφαση»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Οδηγός της νέας δράσης ΕΣΠΑ για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με υψηλές επιδοτήσεις
Το Σάββατο η κηδεία του
Η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Tι είπε για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία
Τι δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
«Προσδοκία μου είναι η Ελλάδα να μπορεί πια να εξάγει τεχνογνωσία» τόνισε ο πρωθυπουργός
Το πρόγραμμα μετατρέπεται σε μόνιμη πολιτική του κράτους
«Υπάρχουν αλαζονικές συμπεριφορές, αλλά έχουν μειωθεί» σημειώνει
Όταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αθήνας γίνεται ξαφνικά κυβερνητική προτεραιότητα
«Η ΝΔ δεν είναι σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.