- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Περισσότερη δουλειά ζητούν Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί
«Το δημοψήφισμα είναι θέμα της ελληνικής κυβέρνησης»
Πιο λεπτομερείς προτάσεις και περισσότερη δουλειά χρειάζεται για την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα, είπε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί μετά το τέλος της συνεδρίασης στις Βρυξέλλες. «Έχουμε ένα κοινό ενδιαφέρον με την Ελλάδα να φτάσουμε σε συμφωνία. Δεν θα αρχίσουμε συζητήσεις για το τι θα γίνει μετά αν δεν φτάσουμε σε συγκεκριμένο σημείο με αυτό το πρόγραμμα. Όταν γίνει αυτό θα δούμε για το επόμενο πρόγραμμα. Το θέμα του δημοψηφίσματος είναι ζήτημα εθνικής πολιτικής, θέμα της ελληνικής κυβέρνησης» είπε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών. Ο Γάλλος επίτροπος είπε ότι τα τεχνικά κλιμάκια προχωρούν βήμα βήμα και διευκρίνισε ότι πρώτο βήμα είναι να ολοκληρωθεί αυτό το πρόγραμμα. Ο κ. Μοσκοβισί χαρακτήρισε τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου «οδικό χάρτη».
Για το θέμα της ρευστότητας ο Γερούν Ντάισελμπουλ εξήγησε ότι δεν έγινε λεπτομερής συζήτηση. «Οι Έλληνες συνάδελφοι μάς διαβεβαίωσαν ότι θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους σε σχέση με τους διεθνείς πιστωτές. Είναι ευθύνη των ελληνικών αρχών να αντιμετωπίσουν τη ρευστότητά τους» σχολίασε. «Όταν έχουμε μία συμφωνία, μετά ξεκινά η εφαρμογή και τότε ξεκινάει η εκταμίευση. Θα μπορούσε να γίνει σταδιακή εκταμίευση. Αλλά πριν την εκταμίευση θα πρέπει να ξεκινήσει η εφαρμογή των μέτρων που θα ψηφιστούν» κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Η απόφαση αφορά περίπου 350 χιλιάδες δανειολήπτες και όλα τα Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
Ποιοι μένουν αυτομάτως εκτός
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.