- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι ΑΝΕΛ «εγκαλούν» τον Σταύρο Θεοδωράκη
Για «ακατάσχετη γενικολογία, συνθηματολογία και υπεραπλουστεύσεις»
«Ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο» είπε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, στην εκπομπή «Στον Ενικό».
Η κ. Χρυσοβελώνη υποστηρίζει ότι «καταρχάς ήταν τουλάχιστον ακατανόητη η ενόχλησή του για την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό του Εχίνου» και προσθέτει ότι «οι εξηγήσεις που με πολύ κόπο- είναι αλήθεια- επιχείρησε να δώσει, ελάχιστα απέχουν από τις ισοπεδωτικές εθνομηδενιστικές αντιλήψεις». Εγκαλώντας τον κ. Θεοδωράκη για «ακατάσχετη γενικολογία, αφόρητη συνθηματολογία και αφοριστικές υπεραπλουστεύσεις» σημειώνει ότι «το μόνο που έδειξε ξεκάθαρα είναι ότι διακατέχεται από αβυσσαλέο μένος εναντίον του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου».
«Όσο για το… "όραμά" του, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο να τον διορίσει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας …συγκυβερνήτη, με μόνο στόχο να πατρονάρει και να φέρει στα δικά του μνημονιακά μέτρα την κυβέρνηση» συμπληρώνει η κ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει: «Μόνο που οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική πλειοψηφία τους τον έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν θέλουν πια άλλους πάτρωνες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Η δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Υπέρ μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης η πλειοψηφία - «Αγκάθι» παραμένει η ακρίβεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαφθορά
Αύριο το μεσημέρι το ραντεβού με τον Ανδρουλάκη
«Κοιμισμένοι, κολυμπάμε πάντα στα δήθεν ήρεμα νερά με την Τουρκία», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός
«Νομικά αβάσιμη κοινοβουλευτική απόφαση»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Οδηγός της νέας δράσης ΕΣΠΑ για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με υψηλές επιδοτήσεις
Το Σάββατο η κηδεία του
Η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Tι είπε για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία
Τι δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
«Προσδοκία μου είναι η Ελλάδα να μπορεί πια να εξάγει τεχνογνωσία» τόνισε ο πρωθυπουργός
Το πρόγραμμα μετατρέπεται σε μόνιμη πολιτική του κράτους
«Υπάρχουν αλαζονικές συμπεριφορές, αλλά έχουν μειωθεί» σημειώνει
Όταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αθήνας γίνεται ξαφνικά κυβερνητική προτεραιότητα
«Η ΝΔ δεν είναι σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.