Πολιτικη & Οικονομια

Κουτσούμπας: Ανοικτό το ενδεχόμενο ατυχήματος

Δριμεία κριτική του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ στην κυβέρνηση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94794-190470.jpg

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ατυχήματος. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Κουτσούμας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων όπως «το κούρεμα του χρέους» ενώ διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση ακόμη και σε ενδεχόμενο ρήξης και εξόδου από το ευρώ αφού αυτό δεν θα συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την κοινωνική οικονομία.

«Είτε σε συμφωνία με τους εταίρους είτε σε ρήξη και έξοδο από το ευρώ η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα που θα επιβαρύνουν τις λαϊκές τάξεις», είπε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος αναφερόμενος στο μεταναστευτικό κάλεσε την κυβέρνηση να απειθαρχήσει στην συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ προκειμένου να πάψουν οι μετανάστες να εγκλωβίζονται στην Ελλάδα. Τέλος, ζήτησε από τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες να αρνηθούν τη διάθεση των αποθεματικών τους που ζητά η κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, STR

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY