Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης προς Καρυστιανού: Για τα δύο πρώτα Μνημόνια δεν είπε κουβέντα - «Φαραντούρη, ξεκαθάρισε τη θέση σου»

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολάκης
ο Παύλος Πολάκης © ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ/EUROKINISSI

Τι λέει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Καρυστιανού για το νέο κόμμα

Απάντηση στις δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού περί του ΣΥΡΙΖΑ και του 3ου μνημονίου δίνει μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας ότι τα δύο πρώτα Μνημόνια είχαν πολύ μεγαλύτερο οικονομικό κόστος για τον λαό.

Στην ανάρτησή του, ο Πολάκης υποστηρίζει πως το τρίτο μνημόνιο είχε κόστος εννέα δισεκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα τρία δισεκατομμύρια επιστράφηκαν μέσω επιδόματος αλληλεγγύης, ενώ τα δύο πρώτα είχαν κόστος 65 δισεκατομμύρια ευρώ -και γι' αυτά, όπως λέει, η Μαρία Καρυστιανού δεν είπε κουβέντα.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης ζητά από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με τις φήμες που τον συνδέουν με το υπό διαμόρφωση κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, καλώντας τον να πάρει θέση, είτε απορρίπτοντας τα σενάρια είτε παραιτούμενος από τη θέση του ευρωβουλευτή.

Αφήνει μάλιστα και μια προσωπική αιχμή κατά της κυρίας Καρυστιανού, η οποία δήλωσε ότι στο νέο κόμμα δεν χωράνε πρόσωπα που έχουν ήδη ταυτιστεί με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και απέκλεισε συνεργασίες. «Από τη δεκαετία του '80 πάντα η ομάδα ανεξάρτητων πρωτοετών ήταν δευτεροετείς Δαπίτες!! Μα πάντα όμως...».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: «Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας

«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup

kwnstantopoulou-flwridhs
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY