Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς»

Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
© Δημήτρης Παπαμήτσος

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» - Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς πραγματοποίησε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους του νοσοκομείου, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά και ενημερώθηκε για την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών υγείας.

Κατά την παρουσία του, επισκέφθηκε κλινικές αλλά και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου από τον Ιούνιο εφαρμόζεται σύστημα ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης των ασθενών.

Το σύστημα αυτό επιτρέπει την ταχύτερη πρώτη διαλογή και τη σωστή παραπομπή κάθε περιστατικού στους αρμόδιους γιατρούς χωρίς καθυστερήσεις.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα έργα αναβάθμισης που έχουν ολοκληρωθεί με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, όπως η ανακαίνιση της καρδιολογικής κλινικής και η ενίσχυση του υπολογιστικού εξοπλισμού του νοσοκομείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: «Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας

«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup

kwnstantopoulou-flwridhs
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY