- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φορολοταρία ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση - Ποιοι κερδίζουν έως 50.000 ευρώ
Η μηνιαία κλήρωση για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ανέδειξε 556 τυχερούς
Η ΑΑΔΕ πραγματοποίησε τη νέα φορολοταρία για συναλλαγές Νοεμβρίου, μοιράζοντας έπαθλα από 1.000 έως 50.000 ευρώ σε 556 δικαιούχους - Δείτε αν κερδίσατε
Ολοκληρώθηκε η νέα μηνιαία κλήρωση της φορολοταρίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με εκατοντάδες φορολογούμενους να βλέπουν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές να μετατρέπονται σε χρηματικά έπαθλα.
Η κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και αφορούσε αγορές και πληρωμές που έγιναν ηλεκτρονικά κατά τον Νοέμβριο, μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, οι οποίες είχαν εκκαθαριστεί από τα τραπεζικά ιδρύματα εντός του ίδιου μήνα.
Σύμφωνα με το ισχύον καθεστώς, κάθε μηνιαία φορολοταρία αναδεικνύει συνολικά 556 τυχερούς λαχνούς. Από αυτούς, ένας μεγάλος νικητής λαμβάνει το ποσό των 50.000 ευρώ, πέντε φορολογούμενοι κερδίζουν από 20.000 ευρώ, πενήντα λαχνοί αντιστοιχούν σε έπαθλα 5.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι πεντακόσιοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ.
Η καταβολή των χρηματικών επάθλων γίνεται απευθείας από την ΑΑΔΕ. Τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην πλατφόρμα myAADE, στην ενότητα «Μητρώο και Επικοινωνία».
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις μηνιαίες κληρώσεις έχουν όλοι οι πολίτες που πραγματοποίησαν έστω και μία ηλεκτρονική συναλλαγή τον προηγούμενο μήνα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή έχει εκκαθαριστεί κανονικά. Παράλληλα, όσοι είναι υπόχρεοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν αν συγκαταλέγονται στους νικητές μέσω της σχετικής εφαρμογής της ΑΑΔΕ. Δείτε εδώ αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
«Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά έναν πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή. Δεν αφορά ανύπαρκτη καλλιέργεια, εικονική δραστηριότητα ή παράνομη είσπραξη ενισχύσεων»
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Στο αρχείο οι κατηγορίες για άλλους 7
Η φωτογραφία από βιβλιοπωλείο που ανήρτησε ο υπουργός Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι
Με 16 βουλευτές το κόμμα
Τι ώρα εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ
Η ώρα που πληρώνονται οι δικαιούχοι
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Τσίπρα για προμελετημένο σχέδιο διάλυσης
Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.