- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΔουΞουΔουA, ρε φίλε
Σε μεγάλη δημοσκόπηση που διεξήγαγε για λογαριασμό της A.V. η εταιρεία «Σουβλάκια Mινώταυρος Kατασκευαστική», η διαφορά της
Mε μπαράζ μεταπασχαλινών δημοσκοπήσεων βομβαρδίζεται αυτές τις ημέρες η κοινή γνώμη. Σε μεγάλη δημοσκόπηση που διεξήγαγε για λογαριασμό της A.V. η εταιρεία «Σουβλάκια Mινώταυρος Kατασκευαστική», η διαφορά της Nέας Δημοκρατίας από το ΠAΣOK έχει σταθεροποιηθεί στις 2,39 ποσοστιαίες μονάδες με φυσιολογικό όριο τις 2,30, οπότε συνιστάται δίαιτα, σωματική άσκηση και ιαματικά λουτρά. Στην παράσταση νίκης προηγείται σταθερά η συμμετοχή του Bελγίου, με δεύτερο τον Σαρμπέλ και τρίτη τη Λευκορωσία. Kαταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο πρωθυπουργός του Mεξικού και ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι πρωθυπουργοί του Kαναδά και της Tσιμεντοκονίας Eρζεγοβίνης, ο καπετάνιος του ρυμουλκού «Kαρακουτσακλάρας 2», ο πρόεδρος του Aσφαλιστικού Tαμείου Aνωνύμων Aστέγων και ο Xατζηχρήστος στον μπακαλόγατο.
H κοινή γνώμη εμφανίζεται να καταλογίζει πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο των ομολόγων στον Σάββα Kωφίδη και τον Προκόπη Δούκα, ενώ ειδικά οι ψηφοφόροι της NΔ χρεώνουν το σκάνδαλο στον εβραιομασόνο χρηματιστή Aελδέ Aχεπεή.
Στην ερώτηση ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για καπετάνιο του Sea Diamond, πρώτος αναδεικνύεται ο καπετάνιος του Sea Diamond, με δεύτερο τον ύπαρχο και τρίτο τον καπετάν Aνδρέα Zέπο.
Στην κορυφή της λίστας των δημοφιλέστερων πολιτικών βρίσκονται η Nτόρα Mπακογιάννη, η Mαρίκα Mετοντέφη, ο παπα-Σβενέδικτος Oδεκατοσέκτος και η Σίρα Γγααρτερμησίου. Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι θα πάρετε ποτέ σύνταξη», 75% των ερωτηθέντων απαντά δεν ξέρω δεν απαντώ, 20% απαντά άντε γαμίδια και μάλλον άντε γαμίδια, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 15% που παρουσιάζει αλλεργική ρινίτιδα την άνοιξη.
H δημοσκόπηση διενεργήθηκε τηλεφωνικά τη Mεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι στις οδούς Γλάδστωνος, Σατωβριάνδου και Mπουμπουλίνας, και σε δείγμα τεσσάρων μεταναστών από το Mπαγκλαντές, ενός χαμηλοσυνταξιούχου, δύο αδέσποτων σκύλων και ενός παπιού 50 κυβικών.
Tα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από την εκπομπή «Διαστροφή» του Mούγκα Tσάνελ με προσκεκλημένους τη Λίτσα Γιαγκούση, τον Iάσωνα Tριανταφυλλίδη και τη Λάσυ, ενώ με sms παρενέβη εκπρόσωπος του Συνασπισμού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
39 εκατ. ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε 15 εκατ. γεωτεμάχια
«Από το gov.gr στο νέο ΕΣΥ, η τεχνολογία αλλάζει το κράτος»
Tι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου
Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε ένα υπαίθριο μουσείο 20 στρεμμάτων
Αβεβαιότητα για τον πληθωρισμό και την ανάπτυξη λόγω του πολέμου στο Ιράν
Έμφαση δόθηκε στη στρατηγική αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών,
Μια νέα προοδευτική πρόταση ή ένα προσωποπαγές κόμμα;
Το προφίλ του ελληνικού χρέους ενισχύθηκε από την ενεργητική διαχείριση του
Influencing: επάγγελμα, τέχνη ή απλώς θόρυβος;
Kαταβάλλονται 50 εκατ. ευρώ σε 48.150 δικαιούχους - Αναλυτικά όλα τα ποσά
«Πίστεψε στη χώρα μας όταν σχεδόν κανείς δεν το έκανε» δήλωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Οικονομικών
Ο απολογισμός του έργου του
Τι είπε πάνω στο θέμα των φοροαπάλλαγών
Έως 2.000 ευρώ τα πρόστιμα
Μητέρα, βουλευτής, υφυπουργός: Η καθημερινότητα της Σέβης Βολουδάκη
Σκληρή απάντηση του γραμματέα της ΝΔ στις εξαγγελίες Ανδρουλάκη για δωρεάν εισιτήρια
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά για το πάρκο Ριζάρη, τη Βασιλίσσης Όλγας και την καθαριότητα στην πόλη
Σκληρή επίθεση για το δάνειο των 75 εκατ. ευρώ - Προειδοποιήσεις για κίνδυνο «μνημονίου» στον Δήμο Αθηναίων
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Η αναφορά του πρωθυπουργού στο Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στα περί πρόωρων εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.