Πολιτικη & Οικονομια

Ψαριανός για παρελάσεις και τη συμφωνία Καμμένου – Δούρου

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91442-184211.jpg

Με τίτλο: «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;» ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός σχολιάζει τις νέου τύπου παρελάσεις, κάνοντας λόγο για μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές. «Ημέρες Παλλαϊκής Άμυνας ανακοινώνει ο υπουργός Καμμένος ενώ η Αθήνα δονείται από δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων», γράφει ο βουλευτής στην ιστοσελίδα του «Ποταμιού». 

Συνεχίζει: «Στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης ακροδεξιάς με την (πρώτη φορά) αριστερά, επετεύχθη συμφωνία Καμμένου – Δούρου έτσι ώστε οι μπάντες του στρατού μετά την παρέλαση να παίζουν εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια για να χορεύει ο κόσμος. Προφανώς η ισορροπία θα είναι 1 εθνικοπατριωτικό άσμα – 1 ύμνος του ΕΑΜ, σχολιάζει ο βουλευτής και προσθέτει ότι η επιστροφή σε 'μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές' θα ολοκληρωθεί όταν το επιτελείο Καμμένου οριστικοποιήσει τα σχέδια για την νέα αγωγή του πολίτη, που θα επιβληθεί στους μαθητές των σχολείων. Μέχρι τότε υπομονή.

Σύσταση: Όσοι κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει την άποψη ότι η ισχύς μιας χώρας δε φαίνεται από τις παρελάσεις αλλά από τις επιδόσεις της στα γράμματα, στις τέχνες, στην κοινωνική πρόνοια και στην επιχειρηματικότητα, καλούνται να αναθεωρήσουν πάραυτα τις απόψεις τους. Το καθεστώς Καμμένου δε θα ανεχθεί παραφωνίες. Η μπιστική τετράς (Βαξεβάνης – Αρβανίτης – Στάθης – Λαζόπουλος και οι βοηθοί αυτών) εντέλλεται για την υπόδειξη των αντεθνικώς δρώντων», καταλήγει ο κ. Ψαριανός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ