Πολιτικη & Οικονομια

Σε ποια ν/σ επιμένει η κυβέρνηση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91352-184014.jpg

Κι ας τα λένε «μονομερείς ενέργειες» οι θεσμοί

Πάρα τις έντονες αντιρρήσεις – προειδοποιήσεις των θεσμών, η κυβέρνηση εμμένει στην πρόταση συζήτηση και επιψήφιση των νομοσχεδίων (ν/σ) της για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τις 100 δόσεις.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπος των θεσμών στην Κομισιόν, είπε στην κυβέρνηση ότι η εμμονή στα δύο ν/σ «θα συνιστούσε μονομερή και αποσπασματική κίνηση, η οποία δεν είναι συμβατή με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί, συμπεριλαμβανομένης εκείνων του Eurogroup που αποτυπώθηκαν στο ανακοινωθέν της 20ής Φεβρουαρίου».

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης (φωτογραφία) όμως, κατά τη συζήτηση του ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση είπε χτεςε Τρίτη: «Δεν υφίσταται θέμα παραβίασης της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου. Τα ν/σ αυτά «αποτελούν τον πυρήνα της προώθησης των μεταρρυθμίσεων, που από κοινού έχουμε δεσμευτεί». Και η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Η νομοθετική πρωτοβουλία της Βουλής δεν εκβιάζεται».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY