- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μπελέρης για εκλογές στην Αλβανία: Παραβιάσεις και προσπάθειες εξαγοράς των ψηφοφόρων
Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ για τα αποτελέσματα των αλβανικών εκλογών της 11ης Μαΐου
Φρέντη Μπελέρης: «Στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας που δεν έσκυψαν το κεφάλι αξίζουν συγχαρητήρια»
«Οι αλβανικές εκλογές της 11ης Μαΐου, για μια ακόμη φορά, απέδειξαν το αυτονόητο. Ότι, δηλαδή, στην Αλβανία, η δημοκρατική παράδοση δεν έχει ακόμη ριζώσει στον βαθμό που απαιτεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντη Μπελέρης.
«Το πόρισμα των παρατηρητών του ΟΑΣΕ είναι ενδεικτικό, καθώς αναφέρει ποικίλες παραβιάσεις και προσπάθειες εξαγοράς του εκλογικού σώματος», τόνισε ο κος Μπελέρης.
«Σε αυτές τις εκλογές αντιληφθήκαμε πως έχουν πολλά βήματα ακόμα να γίνουν, πολλά χιλιόμετρα να διανυθούν, πολλές αξίες να εμπεδωθούν, προκειμένου η Δημοκρατία στην Αλβανία να μπορέσει να ανθίσει και όχι να επιβάλλεται.
Στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας που δεν έσκυψαν το κεφάλι και έδωσαν τη μάχη τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτοι έχουν να περηφανεύονται για την επανεκλογή του Βαγγέλη Ντούλε. Αλλά και για τον έντιμο αγώνα του Πέτρο Γκικουρία, ο οποίος τερμάτισε πρώτος σε σταυρούς την εκλογική διαδικασία και δεν εξελέγη, καθώς ο εκλογικός συνασπισμός δεν έλαβε έδρα.
Η αποχή και η αδιαφορία δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα μας. Και δε θα είναι, όσο οι αποφάσεις για εμάς συνεχίζουν να λαμβάνονται χωρίς εμάς. Από αύριο, όλοι μαζί ξεκινάμε έναν νέο αγώνα που θα έχει στον πυρήνα του τις συλλογικές μας διεκδικήσεις και τα εθνικά μας Δίκαια. Όλα όσα περιγράφονται αναλυτικά στα ενταξιακά κεφάλαια που έχει ανοίξει η Αλβανία. Και όλα όσα θα φροντίσουμε, ώστε η Αλβανία να εκπληρώσει στο ακέραιο, χωρίς εκπτώσεις και παλινωδίες», κατέληξε ο ευρωβουλευτή της ΝΔ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
«Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται, κινδυνεύουν με πρόστιμα» - Όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Πόσα χρήματα κερδίζουν οι δικαιούχοι - Πού γίνονται οι αιτήσεις
Ζητούν και την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Επέκταση του προγράμματος σε 10 νέες περιοχές και πιο ευέλικτοι όροι
Το χρονικό της υπόθεσης
Πόσο αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης για τους δικαιούχους
Αύξηση στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε επαρκή διατροφή
Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».
Διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων και διπλή παρέμβαση στην τιμή του πετρελαίου
Τελικά ούτε η Χαλκιδική ερήμωσε, ούτε τα ύδατα μολύνθηκαν, ούτε αβίωτη από τη σκόνη έγινε η ζωή των κατοίκων, ούτε οικολογική καταστροφή προκλήθηκε
Στην αντιπολίτευση αντί να νοιάζονται για την πολιτική σταθερότητα, κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η κομματική τους επιβίωση
«Καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία
Πώς διαμορφώνεται η τιμή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.