- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφράζεται όπως η Κωνσταντοπούλου
Με αφορμή την δημοσκοπική άνοδο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφράζεται όπως η Κωνσταντοπούλου
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την άνοδο της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
«Μπορεί να είναι και συγκυριακό» είπε ο κ. Παπανδρέου για τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε: «Τα Τέμπη έχουν βοηθήσει την κ. Κωνσταντοπούλου, έχει μια δυναμική παρουσία, ίσως δεν την ήξερε όλος ο κόσμος και, έτσι, ανέβηκε πάρα πολύ».
Στην ερώτηση αν η ανοδική πορεία του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοπεί στη συνέχεια, είπε: «Μπορεί, γιατί είναι μονοθεματικό. Φαίνεται τι θέλει ο κόσμος, θέλει το αντισυστημικό, αυτό που φωνάζει πιο πολύ. Αυτό δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Εκεί που πήγαμε να εκφραστούμε μαζί της, πέσαμε. Πέρασε η εντύπωση ότι είναι ουρά της Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν είναι έτσι. Έπρεπε να υπάρχει συνεργασία για να γίνει πρόταση μομφής. Έτσι όπως πέρασε στον κόσμο, φαίνεται πως μας έκανε κακό, ότι είμαστε μικρό κόμμα, αντισυστημικό. Υπάρχει γκρίνια, ναι».
Στον απόηχο του ανασχηματισμού, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας περίεργη την επιλογή του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης.
Στο πλαίσιο αυτό, έστειλε μήνυμα στον νέο υπουργό να τρέξει τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη εργατικών χεριών στην χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλά χαρτοφυλάκια για Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη και Θεόφιλο Ξανθόπουλο
Νέες ανατιμήσεις προσεχώς στην αντλία
Πού και μέχρι τι ώρα κάνετε την αίτηση
Τρεις ημέρες νωρίτερα η πληρωμή αυτόν τον μήνα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
Πόσοι θα είναι οι τελικοί δικαιούχοι
Τι λεφτά θα πάρουν 8.552 συνταξιούχοι του Δημοσίου
Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου
«Οδύσσεια» και «Ιθάκη» πρωταγωνιστούν στην ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Η προθεσμία και τα πρόστιμα
Αναδρομικά για το 2024 και νέα πίστωση έως το τέλος Νοεμβρίου για τα μισθώματα του 2025
Είχαν καταργηθεί το 2012
Περισσότερες δυνατότητες Erasmus για τους εκπαιδευτικούς
Η χώρα αποκτά έναν πλήρως ανανεωμένο χάρτη για το πού και με ποιους όρους μπορούν να αναπτύσσονται έργα ΑΠΕ
Στις 2 Σεπτεμβρίου υπογράφεται η σύμβαση κατασκευής του Μητροπολιτικού Πάρκου
Το πρώτο από τα τρία ντοκιμαντέρ
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την πρόωρη αποπληρωμή του χρέους
Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές
Τελειώνει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων - Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα
427 αυτοψίες σε πληγείσες περιοχές σε όλη τη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.