Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφράζεται όπως η Κωνσταντοπούλου

Με αφορμή την δημοσκοπική άνοδο της Πλεύσης Ελευθερίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Παπανδρέου
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφράζεται όπως η Κωνσταντοπούλου

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την άνοδο της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Μπορεί να είναι και συγκυριακό» είπε ο κ. Παπανδρέου για τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε: «Τα Τέμπη έχουν βοηθήσει την κ. Κωνσταντοπούλου, έχει μια δυναμική παρουσία, ίσως δεν την ήξερε όλος ο κόσμος και, έτσι, ανέβηκε πάρα πολύ».

Στην ερώτηση αν η ανοδική πορεία του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοπεί στη συνέχεια, είπε: «Μπορεί, γιατί είναι μονοθεματικό. Φαίνεται τι θέλει ο κόσμος, θέλει το αντισυστημικό, αυτό που φωνάζει πιο πολύ. Αυτό δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Εκεί που πήγαμε να εκφραστούμε μαζί της, πέσαμε. Πέρασε η εντύπωση ότι είναι ουρά της Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν είναι έτσι. Έπρεπε να υπάρχει συνεργασία για να γίνει πρόταση μομφής. Έτσι όπως πέρασε στον κόσμο, φαίνεται πως μας έκανε κακό, ότι είμαστε μικρό κόμμα, αντισυστημικό. Υπάρχει γκρίνια, ναι».

Στον απόηχο του ανασχηματισμού, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας περίεργη την επιλογή του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, έστειλε μήνυμα στον νέο υπουργό να τρέξει τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη εργατικών χεριών στην χώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: «Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας

«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup

kwnstantopoulou-flwridhs
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY