- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφράζεται όπως η Κωνσταντοπούλου
Με αφορμή την δημοσκοπική άνοδο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφράζεται όπως η Κωνσταντοπούλου
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την άνοδο της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
«Μπορεί να είναι και συγκυριακό» είπε ο κ. Παπανδρέου για τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε: «Τα Τέμπη έχουν βοηθήσει την κ. Κωνσταντοπούλου, έχει μια δυναμική παρουσία, ίσως δεν την ήξερε όλος ο κόσμος και, έτσι, ανέβηκε πάρα πολύ».
Στην ερώτηση αν η ανοδική πορεία του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοπεί στη συνέχεια, είπε: «Μπορεί, γιατί είναι μονοθεματικό. Φαίνεται τι θέλει ο κόσμος, θέλει το αντισυστημικό, αυτό που φωνάζει πιο πολύ. Αυτό δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Εκεί που πήγαμε να εκφραστούμε μαζί της, πέσαμε. Πέρασε η εντύπωση ότι είναι ουρά της Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν είναι έτσι. Έπρεπε να υπάρχει συνεργασία για να γίνει πρόταση μομφής. Έτσι όπως πέρασε στον κόσμο, φαίνεται πως μας έκανε κακό, ότι είμαστε μικρό κόμμα, αντισυστημικό. Υπάρχει γκρίνια, ναι».
Στον απόηχο του ανασχηματισμού, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας περίεργη την επιλογή του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης.
Στο πλαίσιο αυτό, έστειλε μήνυμα στον νέο υπουργό να τρέξει τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη εργατικών χεριών στην χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Απίστευτοι ερασιτεχνισμοί από τον άνθρωπο που χειρίζεται διαβαθμισμένες απόρρητες πληροφορίες»
«Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το video clip του τραγουδιστή
«Εγώ τους έλεγα να κάνουν δέκα πράγματα και αυτοί έκαναν τα αντίθετα» λέει για τη ΝΔ
«Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη των Ελλήνων και της πατρίδας» σημειώνει η Πειραιώς
Καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω καιρικών συνθηκών
Οι βασικές προτεραιότητες στην οικονομική πολιτική
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, ούτε να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα στα χρόνια του διχασμού»
«Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» λέει ο κ. Φρονιμάκης
Βρίσκεται εκεί μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
«Οι νέες αποκαλύψεις υπενθυμίζουν ότι στην Ελλάδα το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων παραμένει ανοιχτό»
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» τονίζει ο ευρωβουλευτής
«Ο Τσίπρας και η ΕΛΑΣ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» σημειώνει
Από τον Έλτον Τζον και την Άνγκελα Μέρκελ στον Θάνο Ντόκο: Η ιστορία των Ρώσων φαρσέρ που τιμήθηκαν από το Κρεμλίνο
Αποκάλυψε ότι ενημέρωσε αμέσως τον πρωθυπουργό για το περιστατικό
Γιατί δεν δημοσιοποιείται η πλήρης λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.