- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λατινοπούλου: Ο Βελόπουλος είναι ο κλασικός ξερόλας μπάρμπας, θα τον πάρουμε στα σοβαρά;
«Ο κ. Βελόπουλος ανά 10 λεπτά αλλάζει ιδιότητα»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο «κλασικό ξερόλα μπάρμπα»
«Κλασικό, ξερόλα μπάρμπα» χαρακτήρισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον Κυριάκο Βελόπουλο σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα (24.2) στο Action24, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.
«Αυτός που ανά 10 λεπτά αλλάζει ιδιότητα, που μπορεί να είναι δικαστής, ανακριτής, εισαγγελέας, πραγματογνώμων, μετεωρολόγος, σεισμολόγος, ξέρει πού είναι η χαμένη Ατλαντίδα, πουλάει επιστολές του Ιησού, κηραλοιφές και οδοντόκρεμες, ξέρει πού θα προσγειωθούν οι εξωγήινοι, πότε ζευγαρώνουν οι πιγκουίνοι, ξέρει τα πάντα… Με συγχωρείτε, λίγο λογική. Ο κόσμος τον αποκαλεί "ο ξερόλας μπάρμπας". Αυτό είναι ο Βελόπουλος, ο κλασικός ξερόλας μπάρμπας, "εγώ ξέρω"… Θα πάρουμε στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο;» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Γιατί δεν θα πάω στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη
Στην ίδια συνέντευξη, η κ. Λατινοπούλου εξήγησε γιατί δεν θα πάει στις διαδηλώσεις για τα δύο χρόνια από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. «Η ψυχή μου θα είναι μαζί με όλους αυτούς που θα διαδηλώσουν. Τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος θα είναι εκεί αλλά εγώ ως πολιτικός αρχηγός δεν θα είμαι εκεί. Δεν θέλω να αφήσω την παραμικρή υπόνοια ότι θέλω να μαζέψω ψηφαλάκια. H ψυχή μου θα είναι εκεί, τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος θα είναι εκεί, πιστεύω θα είναι μεγαλειώδης διαδήλωση».
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής υποστήριξε ότι το σύνολο της αντιπολίτευσης εργαλειοποιεί και καπηλεύεται την τραγωδία. «Τα κόμματα κάνουν χυδαία καπηλεία. Γιατί μύρισαν ότι εδώ υπάρχουν ψηφαλάκια. Ο ένας κάνει τον πραγματογνώμονα, ο άλλος κάνει τον δικαστή, αυτή η κατάσταση με θλίβει».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.