- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ: Καινούργια λεωφορεία έως τα μέσα του 2025
«Τρέχουμε με μεγάλη ταχύτητα να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο» δήλωσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ: Τι δήλωσε για καινούργια λεωφορεία στους δρόμους και αύξηση δρομολογίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (14.2) στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη. «Η υποστήριξη των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας είναι κεντρικό στοίχημα της κυβέρνησης και χαίρομαι που πιστοποιώ ότι σήμερα αυτός ο σύνθετος σχεδιασμός υλοποιείται ακριβώς όπως τον έχουμε προγραμματίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «τα καινούργια λεωφορεία εντάσσονται στο δυναμικό των λεωφορείων που εξυπηρετούν της ευρύτερες ανάγκες του λεκανοπεδίου και σκοπός μας είναι - και θα τον πετύχουμε - να έχουμε 900 καινούργια λεωφορεία έως τα μέσα του 2025, αλλά βέβαια δεν αρκεί μόνο να αντικαθιστούμε παλαιότερα λεωφορεία με νεότερα φιλικά προς το περιβάλλον προσβάσιμα στους συμπολίτες μας με αναπηρία. Πολύ σημαντικό στοίχημα που έχουμε να κερδίσουμε είναι να αυξήσουμε και τη συχνότητα των δρομολογίων έτσι ώστε, να μπορούν οι πολίτες να εξυπηρετούνται καλύτερα».
«Χρειαζόμαστε και περισσότερα λεωφορεία και περισσότερους οδηγούς και το υπουργείο θα παρουσιάσει το συνολικό μας σχεδιασμό για την αναβάθμιση των μέσων μαζικής μεταφορά στην πρωτεύουσα, όχι μόνο ως στα λεωφορεία αλλά και στις παρεμβάσεις που θέλουμε να κάνουμε στο μετρό. Δεν εννοείται μία πρωτεύουσα των 21ο αιώνα να μην έχει ένα σύγχρονο σύστημα μέσων μαζικής μεταφοράς. Τρέχουμε με μεγάλη ταχύτητα να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο έχοντας πάντα στο μυαλό μας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τους οποίους θέλουμε να στρέψουμε προς τα μέσα μαζικής μεταφοράς αξιοποιώντας και της νέας τεχνολογίες», κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, που βρέθηκε επίσης στο σημείο τόνισε πως, «η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια προχωρά όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.