- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης της ΔΥΠΑ με 100% επιδότηση
Στα 13.416 ευρώ το ύψος της επιχορήγησης - Αναλυτικές πληροφορίες
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης - Με 100% επιδότηση έως 13.416 ευρώ - Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι
Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που συνδυάζει επιδοτούμενη κατάρτιση και απασχόληση για ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και αστέγους.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, οι επιχειρήσεις που θα προσλάβουν ανέργους σε νέες θέσεις εργασίας, μέσω της δράσης θα λάβουν επιχορήγηση ύψους 100% του μισθού και των εισφορών (έως 1.118 ευρώ μηνιαία και 13.416 ευρώ συνολικά) για 12 μήνες απασχόλησης.
Οι άνεργοι πριν από την απασχόλησή τους θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 80 ωρών είτε για την ειδικότητα υπαλλήλου γραφείου είτε πωλητή και θα λάβουν 400 ευρώ εκπαιδευτικό επίδομα, μετά την πιστοποίησή τους.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στον σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 151.666.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Για τη Δημόσια Πρόσκληση και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-anoikhta.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.