- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης: Δεν χρειάζεται δεύτερος γύρος, να προχωρήσουμε ενωμένοι
«Θα είμαι στρατιώτης της παράταξης - Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο βουλευτής Χανίων
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης έκανε δηλώσεις και συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο
Ο Παύλος Πολάκης δεν πηγαίνει σε δεύτερο γύρο κόντρα στον Σωκράτη Φάμελλο που αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και νέος πρόεδρος του κόμματος.
«Σήμερα είναι μία μέρα χαράς για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί παρά το συγκεκριμένο σχέδιο ρευστοποίησης και διάλυσης που συνέλαβαν κύκλοι της ολιγαρχίας και υλοποιήθηκε από πολλές πλευρές, απέτυχε. Η συμμετοχή ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς, που κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ όρθιο και έδωσε το μήνυμα ότι ήταν είναι και θα είναι εδώ και αποτελεί απάντηση στο μητσοτακικό παρακράτος», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης.
«Είναι μία πολύ μεγάλη ευθύνη το ποσοστό που έλαβα. Θα σταθώ αντάξιος. Θα μείνω στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έλαβε αυτό το ποσοστό ως άνθρωπος που έκανε εμφάνιση μόνο σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι. Δεν χρειάζεται δεύτερος γύρος, να προχωρήσουμε ενωμένοι», συμπλήρωσε ο βουλευτής Χανιών και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν προχωρά στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, κόντρα στον Σωκράτη Φάμελλο, ανακηρύσσοντάς τον έτσι πρόεδρο του κόμματος.
«Θα είμαι στρατιώτης της παράταξης. Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρειαζόμαστε άλλο διχασμό, δεν χρειαζόμαστε άλλη τοξικότητα. Η σημερινή συμμετοχή είναι απάντηση σε αυτούς που διατύπωσαν τη μεγαλύτερη πολιτική ανοησία. Η παροιμιώδης πολιτική μπούρδα δείχνει το επίπεδο αυτών που την ξεστόμισαν. Εγώ θα δώσω τον εαυτό μου στην κυβερνητική προοπτική. Θα υπάρξει φάση επανάκαμψης», κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.