- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκκληση Κασσελάκη: Οι στιγμές είναι κρίσιμες, μην απαντήσετε σε προκλήσεις
Η νέα ανάρτηση στο Χ
Στέφανος Κασσελάκης: Έκκληση - κάλεσμα μέσω Χ στους εκλεγμένους συνέδρους
Ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε μέσω Χ έκκληση - κάλεσμα στους εκλεγμένους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ που θα φτάσει το απόγευμα στο Γκάζι.
«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες (...) σας παρακαλώ, μην απαντήσετε σε προκλήσεις. Είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσουν. (...) Η κοινή μας διαδρομή μόλις αρχίζει», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες:
-Καλώ όλες και όλους τους εκλεγμένους μας συνέδρους να είναι έξω από τον χώρο του συνεδρίου. Η Δημοκρατία θα πει ειρηνικά #Είμαι_εδώ.
-Κάνω έκκληση σε όλες και όλους εσάς που έρχεστε από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και ταξιδέψατε χιλιόμετρα.
-Κάνω έκκληση σε όλες και όλους εσάς που εκλεγήκατε σύνεδροι αλλά δεν σας έστειλαν sms ή mail και θα σας κόβουν στην είσοδο με το έτσι θέλω:
Να είστε ψύχραιμοι. Νηφάλιοι. Σας παρακαλώ, μην απαντήσετε σε προκλήσεις. Είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσουν.
Επιδιώκουν επεισόδια για να ξεπλύνουν την ντροπή τους και να διαχύσουν τις ευθύνες.
Η δημοκρατία δεν τσακώνεται για το δίκιο της.
Η δημοκρατία υπερασπίζεται το δίκιο της ειρηνικά. Με πίστη, με πείσμα, με αγώνα. Αλλά πάντα ειρηνικά.
Μην ξεχνάτε: Η κοινή μας διαδρομή μόλις αρχίζει».
Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες:
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 8, 2024
-Καλώ όλες και όλους τους εκλεγμένους μας συνέδρους να είναι έξω από τον χώρο του συνεδρίου. Η Δημοκρατία θα πει ειρηνικά #Είμαι_εδώ.
-Κάνω έκκληση σε όλες και όλους εσάς που έρχεστε από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και ταξιδέψατε χιλιόμετρα.…
Κασσελάκης: Δέχομαι εισηγήσεις να κάνω δικό μου κόμμα - Δεν θα μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα
«Δεν έχω έρθει στην πατρίδα μου να πολιτευτώ με τον ΣΥΡΙΖΑ για να τον μικρύνω. Αυτά που γίνονται είναι μικροκομματικά έκτροπα. Προφανώς, δεν θα αλλάξουν δρόμο για να διατηρήσουν τα κλειδιά του κόμματος και όσους βιοπορίζονται από αυτό τον μηχανισμό. Αυτό το κόμμα θα είναι αντιδημοκρατικό, προφανώς δεν θα μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο MEGA. Μάλιστα, σε ερώτηση για το εάν με την αποχώρησή του σκέφτεται να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος, απάντησε: «Δεν είναι κάτι που είναι προσωποπαγές το αν θα κάνω δικό μου κόμμα. Δέχομαι εισηγήσεις να κάνω δικό μου κόμμα αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Να κάνουμε υπομονή να μην απογοητευτούμε, να έχουμε δημοκρατική επαγρύπνηση και όλα θα πάνε καλά».
«Δεν είναι ντροπή να γίνεται ένα ολόκληρη συνέδριο χωρίς να ξέρουμε τα αποτελέσματα της κάλπης;» διερωτήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. Κλήθηκε ακόμη να απαντήσει στις καταγγελίες Πολάκη περί ψευδούς Πόθεν Έσχες. «Ειλικρινά λυπάμαι για το πού καταλήγει κάποιος στη ζωή του εξαιτίας του εγωισμού του. Είναι τόσο χαζό αυτό. Αντί να καταλάβουν ότι αυτή είναι η αρχική δήλωση. Προφανώς, ήμουν στη ναυτιλία στις αρχές του 2023. Έχω αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2023 από όλες τις εταιρείες στον ναυτιλιακό κλάδο. Είναι η κλασσική τακτική, να ασχολούμαστε με τη λάσπη του κ. Πολάκη και όχι με το μαγείρεμα του εκλογικού αποτελέσματος για τους συνέδρους».
Διαβάστε επίσης → ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πυρά και βολές εκατέρωθεν πριν την έναρξη του Συνεδρίου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.