- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Αντώναρος καταγγέλει παρέμβαση συγκεκριμένων ονόματων στη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ
Προαναγγέλει παραπομπή τους στην επιτροπή δεοντολογίας - Κορυφώνεται η εσωκομματική σύγκρουση
Καταγγελία Αντώναρου για τη διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ
Κορυφώνεται η εσωκομματική σύγκρουση τη δεύτερη ημέρα για την ανάδειξη των συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω καταγγελιών για την εν εξελίξει διαδικασία. Σε παρέμβασή του ο Ευάγγελος Αντώναρος καταγγέλει συγκεκριμένα ονόματα για την «ανεπίτρεπτη, αντικαταστατική και αντιδημοκρατική παρέμβαση τους» όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, στην ψηφοφορία στο Λαύριο.
Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ένταση, η οποία έχει εκδηλωθεί, όχι στην εκλογική διαδικασία, αλλά στις αντιπαραθέσεις όπως έχει διαφανεί μεταξύ των παρατάξεων. Η σημερινή ημέρα μπορεί να θεωρηθεί ένα κρίσιμο τεστ ενόψει της συνεδριακής διαδικασίας που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Παρασκευο -Σαββατοκύριακο με τις κάλπες να κλείνουν στις 18:00.
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
Καταγγέλλω τον Τάσο Πολιτιδη, μέλος της ΚΟΕΣ και προεξάρχον μέλος των 87, για ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ψηφοφορία στο Λαύριο με ΠΡΟΦΑΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Προ ολιγου έδωσε, όρυομενος στο τηλέφωνο, εντολή να απομακρυνθεί από την εφορευτική επιτροπή η ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ με βάση αστήρικτη κατηγορία που διατύπωσε η ανεπίτρεπτα ευρισκόμενη στον χώρο της ψηφοφορίας Ειρήνη Καϊλα.
Η εξέλιξη αυτή ειναι ιδιαίτερα ύποπτη καθώς συμφωνα με δήθεν αποφαση της ΚΟΕΣ υπεύθυνος ορίστηκε ( από ποιον και με ποια διαδικασία; Υπαρχει γραπτή εντολή και ανάθεση καθηκόντων;) ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ, γνωστός για την μεροληπτική και εχθρική στας* του απέναντι στον νόμιμο πρόεδρο
@skasselakis
. Προφορική εντολή μέλους της ΚΟΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Τι δουλειά άλλωστε είχε να βρίσκεται δήθεν τυχαία εκεί ο Μπουλεκος;
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ.
ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΩ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΣΟΥΣ/ΟΣΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ.
Δείτε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
Καταγγέλλω τον Τάσο Πολιτιδη, μέλος της ΚΟΕΣ και προεξάρχον μέλος των 87, για ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ψηφοφορία στο Λαύριο με ΠΡΟΦΑΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) November 3, 2024
Προ ολιγου έδωσε, όρυομενος στο τηλέφωνο, εντολή να…
Λίγο νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο X,απηύθυνε έκκληση στα μέλη να «μην εγκαταλείπουν». «Αποκλείστε το ενδεχόμενο να σας αποκλείσουν από την κάλπη», έγραψε.
«Oι προσπάθειες απαξίωσης και ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν στο κενό» λένε κύκλοι του κόμματος
«Η διαδικασία της εκλογής συνέδρων εξελίσσεται ομαλά και κατά τη δεύτερη ημέρα. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν, όπως συμβαίνει σε κάθε διαδικασία, επιλύονται άμεσα» αναφέρουν, από την πλευρά τους, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αντιθέτως, δεκάδες καταγγελίες καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου για ενέργειες της πλευράς Κασσελάκη, που αφορούν αποκλεισμούς υποψήφιων συνέδρων από τα ψηφοδέλτια, μη τήρηση των εγκυκλίων της ΚΟΕΣ, διορισμούς "ημετέρων" στις εφορευτικές επιτροπές, ακόμη και προσπάθειες νοθείας» συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι, καταλήγοντας πως «οι προσπάθειες απαξίωσης και ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν στο κενό».
Λίγο πριν, στην Καισαριανή, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Παππάς, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα. Ο κ. Παππάς τόνισε ότι ξημερώνει μια καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή προεδρείου και το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εφαρμογή από τη Δευτέρα η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Με μεθοδική δουλειά, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Στόχος να περιοριστούν οι έμμεσες επιπτώσεις του αυξημένου κόστους μεταφορών στην αγορά
Προθεσμία έως 6 Σεπτεμβρίου - Μισθός, πλήρης ασφάλιση και επιδόματα για νέους 15-29 ετών
«Αποκορύφωμα θράσους και έλλειψη επίγνωσης»
Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη διακρατική συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.