- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει προπηλακισμό δημοσιογράφων από οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη
Με αφορμή την συνεδρίαση της ΚΕ το Σάββατο
ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει προπηλακισμό δημοσιογράφων από οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη
Tη στήριξή της στους δημοσιογράφους που προπηλακίστηκαν από οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη έξω από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο, εκφράζει η ΕΣΗΕΑ.
«Οι επιθέσεις με στόχο τον εκφοβισμό δημοσιογράφων, το μοναδικό αμάρτημα των οποίων είναι ότι κάνουν την δουλειά τους υπό εξαντλητικές συνθήκες, από αγανακτισμένους που εμφανίζονται ως υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να πτοήσουν τους ανθρώπους της ενημέρωσης» επισημαίνει μεταξύ άλλων η ΕΣΗΕΑ.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από εξαντλητικές συνθήκες. Καταγγέλλει τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν αρκετοί από τους δημοσιογράφους, έξω από τον χώρο όπου διεξήχθησαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, το περασμένο Σάββατο. Καταγγέλλει ακόμα τη στοχοποίηση και τις απειλές που εκτοξεύονται εναντίον τους από τρολ του Διαδικτύου.
Οι επιθέσεις με στόχο τον εκφοβισμό δημοσιογράφων, το μοναδικό αμάρτημα των οποίων είναι ότι κάνουν την δουλειά τους υπό εξαντλητικές συνθήκες, από αγανακτισμένους που εμφανίζονται ως υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να πτοήσουν τους ανθρώπους της ενημέρωσης.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τονίζει ότι η ελευθεροτυπία δεν πρόκειται να υποκύψει ούτε σε υστερικές πρακτικές ούτε στα τρολ του Διαδικτύου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.