- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεροβασίλη: Αν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε - Τι είπε για επιστροφή Τσίπρα
H πρώην υπουργός στηρίζει τον Σωκράτη Φάμελλο
Όλγα Γεροβασίλη: Τι είπε για ενδεχόμενη επανεκλογή Κασσελάκη και επιστροφή Τσίπρα
Νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη, ενόψει των εκλογών για ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε: «Αν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά». Κατηγόρησε δε τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεχίζει να πολιτεύεται ανακαλύπτοντας εσωτερικούς εχθρούς, με στόχο να θυματοποιηθεί».
Για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, που ανακοινώθηκε σήμερα, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι γεννά την ελπίδα ότι το κόμμα θα επιστρέψει στην πολιτική συζήτηση, ενώ πρόσθεσε πως και η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται σε πολιτικές θέσεις. Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η ίδια βεβαίως και θα ήθελε να επιστρέψει.
Όσον αφορά την Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνεδρίασή της προετοιμάζει τη διεξαγωγή της επόμενης Κεντρικής Επιτροπής στις 5 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι λεπτομέρειες που πρέπει να κλειδώσουν ενόψει συνεδρίου και θέματα από άπτονται του καταμερισμού του οργανωτικού έργου βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας συνεδρίας της πολιτικής γραμματείας.
Το χορό των υποψηφιοτήτων άνοιξε ο Σωκράτης Φάμελλος στις 12:00 το μεσημέρι με το βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας υποψηφιότητα και επιδιώκοντας να εκπέμψει ενωτικό συσπειρωτικό μήνυμα για το μέλλον του κόμματος με αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα.
Την έκπληξη ως προς το χρόνο κατάθεσης υποψηφιότητας έκανε ο Παύλος Πολάκης μία ώρα μετά συνοδεύοντας την με 32 υπογραφές και το πόθεν έσχες του στο οποίο και έδωσε έμφαση κατά τη δήλωσή του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Yπέρ» και για τα τρία αιτήματα, τάχθηκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στη δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Λασκαρίδη
«Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας μου»
Τι είπε για Σαμαρά και εκλογές
«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όλα είναι νόμιμα», φέρεται να δήλωσε ο πρώην Επίτροπος
Τι ανέφερε ο υπουργός Άμυνας για την κλιματική αλλαγή
Δριμεία επίθεση από το ΠΑΣΟΚ
Στόχος η τελική συμφωνία εντός 60 ημερών
Δρομολογούνται βελτιώσεις και νέα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Πότε μια μεταφορά χρημάτων θεωρείται δωρεά και φορολογείται
Τα κριτήρια και οι «κόφτες»
Την επιθυμία του να είναι επιμελής «στις απαιτήσεις του νησιού και των κατοίκων», εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Σινάνης.
Πώς διαμορφώνεται η τιμή ανά κιλό
Οι τιμές είναι εκεί που είναι γιατί είμαστε πρόθυμοι να αγοράσουμε σε αυτές τις τιμές
Στο Growthfund Investor Summit 2026 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Καταδικάστηκαν και οι Σταυριανουδάκης, Θεοδωρόπουλος και Κορομηλάς
Ποιοι πληρώνονται πρώτοι και ποιοι τελευταίοι αυτήν την εβδομάδα
«Τα Προσφυγικά δεν θα γίνουν real estate. Δεν θα παραδοθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής
Πώς μπορείτε να «κλειδώσετε» μεγαλύτερο voucher
Στόχος η αποκατάσταση ζημιών και η επαναλειτουργία κρίσιμων δικτύων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.