Πολιτικη & Οικονομια

«Όχι» σε νέα διαγραφή ελληνικού χρέους

Συνέντευξη της Μέρκελ σε γερμανική εφημερίδα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86906-175123.jpeg

Ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους αποκλείει η Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Hamburger Abendblatt. Η Γερμανίδα καγκελάριος σημειώνει ότι «υπήρξε ήδη μια εθελοντική παραίτηση των ιδιωτών πιστωτών, οι τράπεζες παραιτήθηκαν από δισεκατομμύρια απαιτήσεών τους στην Ελλάδα» και προσθέτει ότι «η Ευρώπη θα συνεχίσει να δείχνει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα, όπως και στις άλλες χώρες που πλήττονται ιδιαίτερα από την κρίση εάν οι χώρες αυτές εφαρμόσουν μεταρρυθμίσεις και μέτρα εξοικονόμησης».

Σχολιάζοντας τις πρώτες ανακοινώσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η Άνγκελα Μέρκελ δηλώνει πως «εμείς, δηλαδή η Γερμανία και οι άλλοι Ευρωπαίοι εταίροι, περιμένουμε να δούμε με ποια αντίληψη θα μας προσεγγίσει η νέα κυβέρνηση». Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη αυτή δόθηκε πριν από τη χθεσινή επίσκεψη του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην Αθήνα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY