- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έντονο επεισόδιο με Κασσελάκη στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ: «Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει»
Με αφορμή την πρόταση για την διεξαγωγή συνεδρίου
ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Κασσελάκη - Γεροβασίλη και άλλων στελεχών
Στον αέρα τινάχθηκε η σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπήρξε έντονη διαφωνία και σύγκρουση της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών του κόμματος με αφορμή την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.
Κατά πληροφορίες, στελέχη των «8» που ανήκουν στην «φρουρά Τσίπρα» στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν τεχνικά ζητήματα, όπως ότι δεν υπάρχουν κείμενα για το Συνέδριο του κόμματος, ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το συνέδριο είναι διαρκές ή έκτακτο, ότι δεν έχει αποκρυσταλλωθεί το πλαίσιο προτάσεων του Προέδρου για τις αλλαγές στο κόμμα, αλλά και ότι ο προσυνεδριακός διάλογος είναι μόνο 20 ημερών και παρόμοια τεχνικού τύπου θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Ραγκούσης του ζήτησε να καταθέσει μια εισήγηση «για να ξέρουμε πως βαδίζουμε στο συνέδριο για σημαντικές αποφάσεις». Ενώ η Όλγα Γεροβασιλη και ο Σωκράτης Φαμελος του είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει το Συνέδριο την ίδια ημέρα με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και πρότειναν να γίνει δύο εβδομάδες πριν ή δύο μετά.
Στο σημείο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε με οργή: «Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε ψηφισμένες αποφάσεις. Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει από το κόμμα. Τέλος!».
Τα πράγματα τότε ξέφυγαν, με αποτέλεσμα στη συζήτηση να παρέμβει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει τα όσα είπε, αλλιώς να διακοπεί η συνεδρίαση. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ανακάλεσε και αυτό είχε αποτέλεσμα την αποχώρηση των στελεχών της ομάδας των «87» που μετέχουν στο όργανο (Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Νοτοπούλου, Ραγκούσης, κ.ά.) από τη θυελλώδη συνεδρίαση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.