Πολιτικη & Οικονομια

Η Αννα Διαμαντοπούλου εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του FEPS

Το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι πλήρες και ενεργό μέλος από το 2015

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου: Συμφωνώ με τον όρο γυναικοκτονία - Θα έλεγα ναι σε μια τέτοια νομοθετική εξέλιξη
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Διαμαντοπούλου: Εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του FEPS

Στις 20 Ιουνίου 2024 στις Βρυξέλλες η Άννα Διαμαντοπούλου εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του FEPS ( FOUNDATION FOR EUROPEAN PROGRESSIVE STUDIES)

Στο FEPS συμμετέχουν 77 Ινστιτούτα , Ιδρύματα και Think Tanks από όλη την Ευρώπη και η αποστολή του είναι να αναπτύσσει καινοτόμο έρευνα, πολιτικές αναλύσεις και προτάσεις, να οργανώνει εκπαιδεύσεις για νέους και δημόσιες συζητήσεις ώστε να εμπνεύσει και να υποστηρίξει τις προοδευτικές, δημοκρατικές, σοσιαλιστικές και σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές στην Ευρώπη.

Το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι πλήρες και ενεργό Μέλος του FEPS από το 2015 και έχει συμμετάσχει σε σημαντικά διακρατικά προγράμματα.

«Η συμμετοχή μου στο Συμβούλιο αυτήν την περίοδο, την γεμάτη προκλήσεις για ανατροπές και νέες πολιτικές στην Ευρώπη, είναι ένα ακόμα νέο στοίχημα. Ευχαριστώ την Πρόεδρο Maria Joao Rodrigues, τον Γενικό Διευθυντή Laszlo Andor για την πρόταση τους και τους εκπροσώπους και των 77 Ιδρυμάτων για την ομόφωνη υποστήριξη της εκλογής μου», αναφέρει η κ. Διαμαντόπουλου σε σχετική ενημέρωση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.