Πολιτικη & Οικονομια

Θετική η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του κόμματος στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρθηκε για τις συνεργασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Θετική η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο Εκτελεστικό Γραφείο

Θετική είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία έγινε στη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κομματικές πηγές ανέφεραν ότι η αποτίμηση είναι θετική για το κόμμα, «γιατί αντέξαμε», «θεωρούμε ότι το ποσοστό είναι ικανοποιητικό και μας δίνει την εξουσιοδότηση να συνεχίσουμε με ορόσημο πια το συνέδριο του φθινοπώρου», στο οποίο θα γίνουν καταστατικές αλλαγές, για τις οποίες έχει μιλήσει ο κ. Κασσελάκης. Οι ίδιες πηγές επισήμαιναν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει περιγράψει τον οδικό χάρτη στην ΚΟ την περασμένη εβδομάδα. Σημείωναν δε, ότι το κόμμα θα πορευτεί στο συνέδριό του ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι άλλες δυνάμεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αναφέρθηκε για τις συνεργασίες

Συμπλήρωναν ότι για τα ζητήματα των συνεργασιών έχει διατυπώσει αναλυτικά τις θέσεις του τόσο στη συνεδρίαση της ΚΟ αλλά και σε χθεσινή συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης έχει αναφέρει ότι «υπάρχει το πεδίο το κοινοβουλευτικό με κοινές προτάσεις νόμου και ένα δεύτερο πεδίο στην κοινωνία των πολιτών, στα συνδικάτα στους επαγγελματικούς φορείς». Οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι εάν και εφόσον προκύψουν οι ανάγκες και έρθει από την κοινωνία ένα αίτημα για μία ευρύτερη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων, όπως έχει πει, τότε και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος και θα τεθεί στην κρίση της βάσης και ως υποψήφιος πρωθυπουργός. 

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναχωρεί σήμερα για τις ΗΠΑ όπου θα έχει σημαντικές επαφές με επιχειρηματίες και με ομογενείς στο πλαίσιο του υπό συγκρότηση ιδρύματος που θέλει να δημιουργήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και ειδικότερα προκειμένου να διευρυνθούν και οι δυνατότητες χρηματοδότησης δράσεων και πρωτοβουλιών για το επόμενο διάστημα. Κατά τις ίδιες πηγές ήδη έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον, ενώ ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να δώσει συνεντεύξεις σε μεγάλα ΜΜΕ όπως στη WSJ.

  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τομή '74: Η θεμελίωση της πιο ανθεκτικής δημοκρατίας που έζησε ποτέ το ελληνικό κράτος
Τομή '74: Η θεμελίωση της πιο ανθεκτικής δημοκρατίας που έζησε ποτέ το ελληνικό κράτος

Μια καταβύθιση στο παρελθόν που μας επιτρέπει να δούμε ποιοι είμαστε αλλά και ποιοι θέλουμε να γίνουμε βάσει των επιτευγμάτων και των δυνατοτήτων μας.

Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;
Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;

Όπως έγινε γνωστό, μόλις το 0,076% των επιχειρήσεων υπέβαλαν αίτηση και ταυτόχρονα πληρούσαν τα κριτήρια για την υπαγωγή στον νόμο. Αίφνης, όλοι αυτοί που κινδυνολογούσαν το προηγούμενο διάστημα, εξαφανίστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.