- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λατινοπούλου: Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι «Ακροδεξιά»
Tι είπε για τον Βελόπουλο
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι «Ακροδεξιά»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με τη «Φωνή Λογικής» είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στους Ευρωπαίους συντηρητικούς της Τζόρτζια Μελόνι.
Η νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτής η οποία ήταν καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» όταν ρωτήθηκε για το σε ποια πολιτική ευρωομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ενταχθεί το κόμμα της, απάντησε πως ταιριάζει καλύτερα με τους Ευρωπαίους συντηρητικούς και τη Μελόνι. Στη συνέχεια διευκρίνσε ότι η «Φωνή Λογικής» θαυμάζει τόσο τη Μαρί Λεπέν όσο και τη Τζόρτζια Μελόνι γιατί δίνουν προτεραιότητα στο λαό τους έναντι των άλλων χωρών.
Είπε ότι οι δύο αυτές πολιτικοί έχουν τον ίδιο αξιακό κώδικα καθώς είνα πατριώτισσες, τάσσονται κατά της ισλαμοποίησης, της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της πυρηνικής και της παραδοσιακής οικογένειας
«Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι Ακροδεξιά» είπε και εξήγησε ότι αυτό αφορά το παρελθόν τους για να εξηγήσει αναφερόμενη στο σημερινό υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη: «Πριν από είκοσι – τριάντα χρόνια και ο Βορίδης ήταν με το τσεκούρι».
Λατινοπούλου: Πασόκος ο Βελόπουλος
Η επικεφαλής της «Φωνή Λογικής» ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί μαζί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Βελόπουλος είναι… Πασόκος. «Ο κύριος Βελόπουλος είναι Πασόκος, από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε. Δεν μπορεί να συζητήσει ούτε με τα στελέχη του πόσο μάλλον με άλλα κόμματα. Το έχει αποδείξει, υπάρχουν και καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του» ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Αναρωτιέμαι πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος σας;
Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να θυμίσει ορισμένες παλαιότερες δηλώσεις της προέδρου της «Φωνής Λογικής» που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε χρησιμοποιώντας αυστηρό τόνο: «Θες να μας πεις ότι τώρα πια τα κιλά των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μέλη και έχουν αλλάξει; Γιατί πραγματικά θέλω να σου πω ότι αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει όλοι. Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχετε την δίαιτα στο καταστατικό σας. Και πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της “Φωνής Λογικής”. Δεν τα ξεχνάμε αυτά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.