- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κασσελάκης: Mea culpa για την προβολή των σπιτιών μου
Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου
Κασσελάκης: Παραδέχθηκε πως ήταν «mea culpa» η προβολή των σπιτιών του - Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, το πόθεν έσχες του αλλά και ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.
«Έχω πάρει τα μηνύματά μου από την κάλπη. Δεν πετάω από τη χαρά μου, αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα, από τα καλύτερα σε σύγκριση με τα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τη βάση του κόμματός του. Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ. Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές… αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές και πρόσθεσε:
«Στον ΣΥΡΙΖΑ που είμαστε ευρωπαϊστές, έχουμε ένα διακύβευμα, ένα αντίβαρο γιατί η δεξιά κάνει συνεργασίες με την ακροδεξιά και αυτό είναι επικίνδυνο. Είχαμε ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο. Με τις πρωτοβουλίες για την ακρίβεια θέσαμε την ατζέντα και καταφέραμε να εκθέσουμε τη ΝΔ. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Η ΝΔ δεν πήγε τυχαία στο 28%».
«Η δύναμη που έχουμε στις λαϊκές συνοικίες αποδεικνύει ότι η καμπάνια κατά του προσώπου μου δεν πέτυχε. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος λέει την αλήθεια και είναι στο πλευρό του» είπε σχολιάζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπιασε τον πήχυ του 17% στις ευρωεκλογές.
Ακολούθως, συνέχισε αναφορικά με το πόθεν έσχες του:
«Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να τηρήσω την υπόσχεσή μου. Η πλατφόρμα δεν είναι ανοιχτή, θα τα καταθέσουμε όλοι μαζί. Εγώ τα παρουσίασα είμαι έτοιμος. Άλλοι είναι οι πολιτικοί που έχουν πλουτίσει από την πολιτική. Θα δώσω αναλυτικά στοιχεία και θα καλέσω και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να το κάνουν. Αυτή η κοροϊδία έχει κουράσει τον κόσμο. Ο κόσμος πεινάει. Εμείς σε αυτή την εκλογική μάχη κερδίσαμε νέους, άνεργους, αναποφάσισους. Είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και θα το χτίσουμε».
Κασσελάκης: Προσκαλώ το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου
«Προσκαλώ το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Υπάρχουν ζητήματα όπως ο ΦΠΑ στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε» είπε για ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε:
«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά, αυτό που βλέπω στην Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πλατιά κοινωνική βάση. Είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Με τους βουλετές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου. Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς, που έκλεψε έδρες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Δύσκολες διαπραγματεύσεις και αδιέξοδο στις Βρυξέλλες
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.