Πολιτικη & Οικονομια

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι

Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι - Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι - Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες © EPA

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι - Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι πως Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι: Αποδέχθηκε την πρόσκληση για την Διάσκεψη για την Ειρήνη στην Ουκρανία ο Έλληνας πρωθυπουργός

Σε συνέχεια των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναβεβαίωσε την στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και στη σύγκληση Διακυβερνητικής Διάσκεψης ΕΕ - Ουκρανίας τον ερχόμενο Ιούνιο, η οποία και θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ουκρανίας με την ΕΕ.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση που του απηύθυνε ο Ζελένσκι να συμμετάσχει στην Διάσκεψη για την Ειρήνη στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στην Ελβετία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.