Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Δεν τρέχει κάτι αν έναν πρόεδρο τον λούζουν με λουλούδια στα μπουζούκια

Tι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Φωτογραφία Αρχείου © (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν τρέχει κάτι αν έναν πρόεδρο τον λούζουν με λουλούδια στα μπουζούκια -Τέλος στη δηθενιά της πολιτικής

Για την παρουσία του στην πρεμιέρα του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Kασσελάκης: Να τελειώνει η δηθενιά

«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε τα χέρια παπάδων και μετά συγκαλύπτουν τα Τέμπη. Στείλτε ένα μήνυμα. Αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστα να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια ενώ χαλαρώνει με έναν φίλο του, και χρόνια πολλά Κωνσταντίνε Αργυρέ, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για τη έμφυλη βια σε εκδήλωη της Μπεκατώρου;» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για την γροθιά που ύψωσε από τη σουίτα εξήγησε ότι ήταν «απάντηση σε υψωμένη γροθιά ενός συντρόφου» και πρόσθεσε ότι οι πολίτες «θέλουν φρέσκο αέρα, είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής και ότι θέλουν πολιτικούς που να είναι μέσα στην κοινωνία».

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής για το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στον επικείμενο γάμο του στην Κρήτη ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο κ Κασσελάκης απέφυγε να απαντήσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.