Πολιτικη & Οικονομια

Γυναίκα χαστούκισε βουλεύτρια της ΝΔ στην Καβάλα μετά τη Θεία Λειτουργία

Το επεισόδιο φέρεται ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία της Αγγελικής Δεληκάρη στη Θεία Λειτουργία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Δεληκάρη
Καβάλα: Χαστούκισε βουλεύτρια της ΝΔ μετά τη Θεία Λειτουργία © Facebook

Καβάλα: Χαστούκισε βουλεύτρια της ΝΔ σε εκκλησία - Οι πληροφορίες για το συμβάν

Επίθεση από γυναίκα φέρεται να δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (21.4) η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, Αγγελική Δεληκάρη. Η επίθεση έγινε μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο.

Καβάλα: Χαστούκισε βουλεύτρια της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, σε εκκλησία

Σύμφωνα με την proininews.gr, μία γυναίκα πλησίασε τη βουλεύτρια Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κ. Δεληκάρη. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλεύτρια. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η γυναίκα φέρεται να έχει σχέση με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και να ήταν υποψήφια βουλευτής.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση που δέχθηκε η Αγγελική Δεληκάρη

Το μεσημέρι της Κυριακής (21.4) η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε η βουλεύτρια του κόμματος, Αγγελική Δεληκάρη. 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο - στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία - δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ