Πολιτικη & Οικονομια

Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου αναδεικνύει την κυβερνητική συγκάλυψη

Δήλωση σχετικά με την πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέα εξέδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιλένα Αποστολάκη: Τι αναφέρει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τη νέα παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη.
Η Μιλένα Αποστολάκη αναφέρθηκε στην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Μιλένα Αποστολάκη: Τι αναφέρει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τη νέα παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη.

«Η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ήταν επιβεβλημένη με βάση τις διατάξεις του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης υπουργών», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, αναφορικά με την πειθαρχική έρευνα κατά της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, η οποία εξέδωσε απορριπτική διάταξη ως προς τη μηνυτήρια αναφορά συγγενών των θυμάτων για το μπάζωμα των Τεμπών.

«Παράλληλα όμως αναδεικνύει την επιχειρούμενη από την κυβερνητική πλειοψηφία συγκάλυψη, καθώς ήταν η Νέα Δημοκρατία που εμπόδισε την κλήτευση του κ. Τριαντόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή, υψώνοντας τείχος προστασίας για τον υπουργό της και σιωπή σε σχέση με το μπάζωμα και το ποιος έδωσε την εντολή», καταλήγει η κ. Αποστολάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ