- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κωνσταντινίδης: Η 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία θα είναι από τις πιο επιτυχημένες
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της προσεχούς διοργάνωσης
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία θα είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, δηλώνει ο υφυπουργός Εσωτερικών.
Την πεποίθηση ότι η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, θα είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, με θετικό αναπτυξιακό αντίκτυπο για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και τη χώρα εν γένει, εξέφρασε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στην παρουσίαση της προσεχούς διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.
Ο κ. Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι και φέτος η ΔΕΘ θα λειτουργήσει ως πεδίο εμπορικής δικτύωσης και συνεργασίας, ιδίως σε ζητήματα πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης, στα οποία επικεντρώνονται οι ευρωπαϊκές πολιτικές.
Αναφορικά δε με το υψηλό επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Γερμανίας, εκτίμησε πως η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ενδυναμώσει και θα εμβαθύνει περαιτέρω τις πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις, κάτι πολύ σημαντικό, αφού «ιδιαίτερα σε μια περίοδο γεωπολιτικών εντάσεων, η αξία της υγιούς και γόνιμης συνεργασίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία», όπως σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Κωνσταντινίδης επισήμανε ότι το 2024 είναι έτος καμπής για τον Διεθνή Εκθεσιακό Φορέα μας, καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί το οριστικό σχέδιο για την ανάπλαση της ΔΕΘ, γεγονός που θα διευρύνει τους ορίζοντες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Με μαθηματικούς τύπους, έβγαλαν ό,τι ποσοστά ήθελαν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.