Πολιτικη & Οικονομια

Η «χαλαρή» συζήτηση του Χρυσοχοΐδη με παιδιά για τη βία ανηλίκων - Δείτε το βίντεο

Άκουσε τους νέους που του μίλησαν για τα προβλήματά τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρυσοχοΐδης: Βίντεο με παιδιά για βία ανηλίκων
Χρυσοχοΐδης: Βίντεο με παιδιά για βία ανηλίκων © ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/EUROKINISSI

Χρυσοχοΐδης: Δείτε το βίντεο όπου συζητά με παιδιά για τη βία ανηλίκων 

Νέο βίντεο για την παραβατικότητα ανηλίκων ανήρτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το εν λόγω βίντεο ξεκινά δείχνοντας αστυνομικούς να συζητούν με νεαρούς που βρίσκονται στον δρόμο και να τους συμβουλεύουν για την ασφάλειά τους, αλλά και να κάνουν ελέγχους στοιχείων. Οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν τα παιδιά πως βρίσκονται στο πλευρό τους.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε μία συζήτηση με νέους

Στη συνέχεια, ο  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάνει μια «χαλαρή» κουβέντα με νέους ανθρώπους με θέμα συζήτησης την παραβατικότητα ανηλίκων, ζητώντας τη γνώμη τους για το φαινόμενο αυτό και τις δυσκολίες που βιώνουν.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαρίθμησε τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε οι νέοι να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια.

Το βίντεο που ανήρτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:

«Μιλάμε για τις δράσεις μας, για την προστασία των ανηλίκων, την αποτροπή και την αντιμετώπιση της νεανικής βίας και παραβατικότητας, που αποτελούν προτεραιότητά μας», γράφει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη λεζάντα της ανάρτησης.

🔹Μιλάμε για τις δράσεις μας, για την προστασία των ανηλίκων, την αποτροπή και την αντιμετώπιση της νεανικής βίας και παραβατικότητας, που αποτελούν προτεραιότητά μας.

Posted by Michalis Chrisochoidis on Thursday, April 18, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ