Πολιτικη & Οικονομια

Τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Ωδείο Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ευρωεκλογές 2024: Αύριο παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο η ΝΔ - Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Ωδείο Αθηνών

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Μαρινάκης: «Όχι» σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές

«Αν δεν κάνω λάθος, σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών των κομμάτων. Στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι δίνουν την μάχη στην καθημερινή καμπάνια τους και σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις τους. Debate γίνεται συνεχώς στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός έχει τις περισσότερες παρουσίες εκεί, σε αντίθεση με προκατόχους του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για το ζήτημα της ακρίβειας ο κ. Μαρινάκης είπε «παρά το ότι ο πληθωρισμός σωρευτικά ήταν 14 % μέχρι το 2023 και μέχρι τώρα 16%, οι αυξήσεις των μισθών είναι μεγαλύτερες, άρα ουσιαστικά απορροφούν και είναι λίγο μεγαλύτερες του πληθωρισμού. Επίσης οι στοχευμένες παρεμβάσεις έχουν μεγαλύτερη απόδοση».

«Είναι μια διαρκής μάχη που φαίνεται ότι αποκλιμακώνεται» είπε, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα σε τρία επίπεδα, με αυξήσεις μισθών, στοχευμένες παρεμβάσεις όπως το καλάθι του νοικοκυριού και ελέγχους στην αγορά.

Σε ερώτηση για την αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ότι Κασσελάκης και Βελόπουλος του θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο, σημείωσε πως έχουν δύο κοινά: Τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας και στην ταύτιση και στον τρόπο αναμετάδοσής τους και στον τρόπο επεξήγησης τους και οι ανέξοδες υποσχέσεις σε επίπεδο οικονομίας.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των οχημάτων που υπάρχουν στη συνοδεία του πρωθυπουργού είπε ότι τα αυτοκίνητα της συνοδείας του πρωθυπουργού είναι τέσσερα. «Καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα, αρκεί να υπάρχει περιεχόμενο και το περιεχόμενο να μην είναι φτηνός λαϊκισμός. Εκεί είναι η αποτυχημένη μορφή ενός influencer».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ