- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανοιχτή επιστολή 100 προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης
Ποια ελπίδα εκφράζουν οι «υποστηρικτές της κοινής λογικής»
Την προσδοκία και τη θέληση να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας η παρούσα Βουλή, ώστε να δοθεί ομαλό τέλος σε μια περίοδο θυσιών, εκφράζουν με κοινή ανοιχτή επιστολή, προς τους 300 βουλευτές, 100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι δηλώνουν «υποστηρικτές της κοινής λογικής», και εκφράζουν την ελπίδα οι πολιτικοί μας μπορούν να είναι πρώτα Έλληνες και έπειτα «γαλάζιοι», «πράσινοι» ή «κόκκινοι».
«Προσδοκούμε και θέλουμε, αυτή η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας, ώστε να δοθεί ομαλό τέλος σε μια περίοδο θυσιών και να προχωρήσει η Συνταγματική Αναθεώρηση, μέσω της οποίας, το πολιτικό σύστημα θα διορθώσει πρώτα τον εαυτό του, αναιρώντας προκλητικά προνόμια και θα εναρμονίσει το Σύνταγμα με τις ανάγκες και τις σύγχρονες αντιλήψεις για το σήμερα και το αύριο», υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων.
Την επιστολή υπογράφουν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων (Επαγγελματικό, Βιοτεχνικό, ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, Οικονομικό, ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας), καθηγητές Πανεπιστημίου, μέλη διοικήσεων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων κ.ά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.