Πολιτικη & Οικονομια

«Όχι σε όσους έχουν κάνει καριέρα στο βουλευτιλίκι»

Δήλωση του Μανώλη Γλέζου σε συνέντευξή του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84413-170389.jpg

Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε σήμερα, Κυριακή, στην εφημερίδα Real News ο Μανώλης Γλέζος υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάρει μέρος στις πιθανώς προσεχείς εκλογές αυτόνομα, με στόχο την αυτοδυναμία. «Μετά τις εκλογές» προσθέτει «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεργασθεί, έστω και αν έχει την αυτοδυναμία, γιατί το μέλλον της χώρας δεν είναι κομματικό».

Απευθυνόμενος στους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη, ο Μανώλης Γλέζος λέει ότι «εάν πρόθεσή τους είναι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να βοηθήσουν χωρίς να είναι υποψήφιοι», τονίζοντας ότι είναι «αδιανόητο να συμπεριλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτιά του, βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι έχουν κάνει καριέρα το βουλευτιλίκι».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Γλέζος αναφέρει επίσης ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται από τον λαό, ώστε να μην εξαρτάται από τα κόμματα που τον διόρισαν», ενώ στο ενδεχόμενο να προταθεί ο ίδιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας απαντά: «Δεν απαξιώνω την τιμή, αλλά ας σκεφτούν οι καλοπροαίρετοι προτείνοντες την ηλικία μου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΘ: Η έκθεση που μεγάλωσε μαζί με τη Θεσσαλονίκη
ΔΕΘ: Η έκθεση που μεγάλωσε μαζί με τη Θεσσαλονίκη

Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 90ης ΔΕΘ
Πελάτες, όχι πολίτες: Η ΔΕΘ ως ετήσια τελετουργία συναλλαγής κυβέρνησης και ψηφοφόρων

Ο «πελάτης» αξιολογεί τη σχέση του με την εξουσία με βάση το προσωπικό όφελος. Ο «πολίτης» ενδιαφέρεται και για πράγματα που δεν μεταφράζονται άμεσα σε ευρώ στην τσέπη του

Θεσσαλονίκη
Πώς η Θεσσαλονίκη προσελκύει επισκέπτες 12 μήνες τον χρόνο

Με αιχμή τον συνεδριακό, γαστρονομικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, η Θεσσαλονίκη αξιοποιεί τη θέση της και εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο διεθνή προορισμό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY