- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Χάρη Δούκα: Ακατάλληλος για το αξίωμα, κρίμα για την Αθήνα μας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για την ακύρωση συναυλίας με την πρεσβεία του Ισραήλ
Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Χάρη Δούκα:Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για την ακύρωση συναυλίας με την πρεσβεία του Ισραήλ
Τα «πυρά» του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ακύρωση της συναυλίας με την πρεσβέια του Ισραήλ.
Νωρίτερα, ο Δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημείωσε πως η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργίαδη
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο Χ την παραπάνω είδηση γράφοντας πως «Κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο @KBakoyannis, αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας».
Κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο @KBakoyannis , αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 1, 2024
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια, εισηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στο Δ.Σ. του Οργανισμού.
Στην σχετική ανακοίνωση του δήμου της Αθήνας, υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου («σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες ίσως δεν θα είναι ασφαλείς τόσο για τους συντελεστές, όσο και για το κοινό») και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κρίνεται ότι η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα κυβερνητικά αποτελέσματα για το ιδιωτικό χρέος
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.