- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Χάρη Δούκα: Ακατάλληλος για το αξίωμα, κρίμα για την Αθήνα μας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για την ακύρωση συναυλίας με την πρεσβεία του Ισραήλ
Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Χάρη Δούκα:Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για την ακύρωση συναυλίας με την πρεσβεία του Ισραήλ
Τα «πυρά» του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ακύρωση της συναυλίας με την πρεσβέια του Ισραήλ.
Νωρίτερα, ο Δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημείωσε πως η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργίαδη
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο Χ την παραπάνω είδηση γράφοντας πως «Κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο @KBakoyannis, αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας».
Κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο @KBakoyannis , αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 1, 2024
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια, εισηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στο Δ.Σ. του Οργανισμού.
Στην σχετική ανακοίνωση του δήμου της Αθήνας, υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου («σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες ίσως δεν θα είναι ασφαλείς τόσο για τους συντελεστές, όσο και για το κοινό») και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κρίνεται ότι η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.